fiesta ikväll

ikväll blir det party! ganska gött o kunna säga att man är ledig FREDAG LÖRDAG SÖNDAG!!! tjoho!
ikväll blir det lite tjejmiddag o sen utgång till fiesta! ska bli mys.
va på tjejkvällen på club monday i måndags. plus till alex som drog med mej för det var kul :)
det roligaste var när jag skulle gå hem, jag går mot utgången förbi en person (på håll) som jag inte precis är ett fan av, trodde hennes ögon skulle ploppa ur o sen hennes kompis, efter det att hon viskat till henne och pekat.
förstår att du glor, så här smal kan du nog aldrig bli. puss på dej bitch. moahahaha

nu ska jag hem och baka kladdkakor till kvällen. mumsmums
pussohej

Båstad!

Är galet trött nu. direkt efter jobbet igår åkte jag ner till båstad :) inte mycket vila utan jag började "jobba" direkt när jag kom dit! stod på märkesbutikens innegård och delade ut champagne så jobbigt var det inte! efter jobb och en del glas ner i magen så skulle vi till hamnkrogen o äta god middag, åt en mycket god fisksoppa och första gången jag åt musslor faktiskt, vad jag vet! men de va mums :) emelie och olivia hade festat hårt dagen innan så vi tog det bara lugnt o badade i jacuzzin när vi kom hem. imorse vaknade vi av massa stön!. ja! och nu ligger vi döda i halmstad igen och det värsta är att jag börjar jobba om en halvtimme. men that's life! imorgon får jag alla fall sova ut och jag har en rolig vecka som väntar! på torsdag blir det tjejmiddag + fiesta, och på fredag blir det båstad igen till söndag! så om ni inte har något bättre för er så kan ni ju kika in på märkesbutiken o äta grillat och dricka gott!


huvudvärk!

hej alla glada!
igår var det fiesta som stod på schemat! mycket folk o det var kul! ända fram till typ två när jag fick sjuk huvudvärk o cyklade hem. tråkigt. o att peter siepen inte spelar mycket bra musik. okej att michael jackson är död men man behöver inte spela SAMMA låt tre gånger på en timme. tråkigt. men det va kul kul :) o nu blir det sol hemma i mammas trädgård! orkar inte stranden idag.
sen ska jag åka till min underbara pojkvän.

ciao!

RSS 2.0