hjärta j

idag är en bra dag! tja la la la la la!

KÄRLEK

.

skulle nog kunna skriva minst en timme utan stopp för att få ut allt ur hjärnan.
sitter ensam i sängen o bara latar mig. har gjort det sen jag kom hem kvart över tre.
ska snart få i mig lite mat o fixa mig lite o sen ska jag mysa med alexandra o två av hennes vänner. skönt att komma UT.
det var malins sista dag på jobbet idag. tråkigt. vi har pratat mycket hon o jag, men som ensamma tjejer på jobber har man ju en del gemensamt. plus att vi har lika smak! haha ;)
jag är lite sur på mig själv för jag inte gick o köpte vin innan. är så sugen nu. rosé. imorgon ska bli premiär. årets första rosé i år. förutom den gången jag lekte att det va sommar o hade smygpremiär.

men jag är glad att det är helg. och jag är glad att jag har två underbara vänner här uppe, som jag kommer sakna enormt mycket när jag bor i halmstad igen.
jag har bara tappat förmågan att formulera mig. det strömmar i huvudet, men det kommer inte längre. det är bara ett stort jävla stop. om man skulle gå o fräscha upp sig o börja leva!
hejdå sängen! :)
None

ensamhet

längtar tills grey's. varje onsdag ligger jag i sängen och kollar på grey's, ensam.
så om tio minuter behöver jag inte känna mig ensam längre för jag är van vid den ensamheten, jag har börjat gilla den. jag, grey's, glass och tårar. då slipper jag känna mig ensam, då blir det bara som en vanlig onsdagkväll, som den alltid är.

trött tröttare tröttast

är så galet trött på vissa grejer nu så ni anar inte. vissa människor borde verkligen växa upp. så pinsamt beteende!
imorgon är det torsdag, TACK gode gud för då är det bara en dag kvar tills det blir halmstad igen. jag längtar hem så fort jag sätter mig på tåg hit. och jag längtar efter att bo i EGEN lägenhet. dessutom var jag o jonatan på ikea igår så nu har vi en del nytt o fylla lådor med. plus att min Älskade garderob från huset ska upp. saknar den. o vi ska måla klart! skönt o slippa måleriet sen ;) har blivit sån sjukt stor skillnad. verkligen en miss att jag inte tagit "före" kort. men det såg för hemskt ut. haha ;)
o idag fick jag reda på att min älskade mormor kommer till halmstad o hälsar på, på lördag! :)

jag får blåsor i öronen av allt skitsnack.
haha den körde vi förr. o inget stämmer bättre nu, klockrent.
Grattis Lina !!! :)

jag längtar hem

tänk att nu när jag längtar hem så finns det bara en sak i mitt huvud, jag vill vara i lägenheten! jag älskar att inreda, jag älskar att se väggarna få en ny fräsch, snygg färg! jag älskar att det är mitt och jonatans gemensamma projekt och att vi är lika engagerade! det här kommer bli toppen! :)
i helgen ska jag hjälpa till på ett bröllop, jag älskar bröllop! bara inte detta får upp min undangömda tankar på att bli en bröllopsfixare, var helt inställt på det för några år sen. hehe!
fick reda på idag att jag har en månad till på mitt jobb här! tack!! :) nu är snart allt perfekt!
imorgon brummar vi mot halmstad! jävla skit att man inte kan ladda ner filmer nu så man kan kolla på tåget. eller är det ok att börja göra det igen nu?

nu: mat!

sen: medium o glass!


ojoj

de var längesen jag skrev senast men har minsann inte suttit vid datorn mycket den senaste veckan!
förra veckan hade jag o jonatan en riktig fixarvecka. vi har målat o gjort fint i lägenheten :) nu är det bara sovrummet kvar,vilket blir lätt som en plätt så bra som vi blivit nu! haha! älskar lägenheten och allting med den, förutom den psyksjuka gubben under oss! blir som en helt annan lägenhet nu när väggarna är vita och inte i någon bajsfärg! påskhelgen började superbra! Jonatan hade DM match på torsdagkvällen o de va den värsta matchen på länge. tyvärr förlorade dom i andra förlängningsperioden. på fredagen var det så ängtligen dags för äggaspelen! jag har varit välrdigt förväntansfull inför denna dag. förra året satt jag ju på läktaren o tyckte det såg så kul ut! så denna gången var jag en av spelarna och det var precis lika kul som det såg ut. var ju hel slut efter en minut men det va bara o vila o in på plan igen. fick dessutom en riktigt tackling av jonatans bror tomas. haha! synd det inte var tvärtom!
sen kom min älskade frida med lillasyster jessica o hejade! så kul o se min bästis igen!
synd bara att daniel o jimmy kom precis efter vår sista match!
påskdagen så donade vi lite hos jonatan o gosade men "min" nya katt. det har nämligen kommit en liten katt till familjen andersson. fast den bor i ladan o den är så gosig o söt!
på kvällen blev det grillning med hemma hos daniel, (tack!) o sen vidare till robin o förfest o sen vidare ut på stan. även om den här påskafton var MILJONER gånger bättre än förra årets så gick jag o jonatan hem redan vid ett. även om vi har egen lägenhet nu är det ganska gott o gå hem o sova hos pappi för då får man så galet god frukost ;)
i söndags var det 65-års firande för Jonatans underbara mormor. vi åt påskmiddag på gästis o de satt fint i bakismagen! :) o sen var det vidare på 13-års kalas till en av jonatans alla kusiner där det vankades underbara tårtor!
nu är vi uppe i jkpg igen men åker till halmstad igen på fredag! :)
i helgen blir det mer målande o lite jobb :) synd bara att jag missar Jonatans seriepremiär :( mot gamla vapnö ;)

ny är det köttbullemackor som gäller! o sen är det äntligen grey's. höll ju på att börja gråta förra onsdagen när det var hockey istället!
pusselipuss!

sista natten

sista natten som jag är ensam! och nu äntligen har installeringskillarna gått. dörren har stått öppen i evigheter o det luktar konstigt. ska nog snart lägga mig i sängen. var så trött innan så jag somnade direkt efter jobbet. helt däckad. men jag är såå  glad för jag har jobbat min sista dag med duschväggarna. det kanske inte säger så mycket men nu slipper jag lyfta mer!! dom duschväggarna vi limmar nu orkar jag inte ens. haha! dom är gjorda för tjocka amerikaner tror vi. o jag undrar hur dom små kinerserna som gjort dom först klarar det. hihi
imorgon åker jag hem igen! underbart! får bli sena tåget. funderar på o ta en snabbis till ikea men orkar nog inte det med alla grejer. så dom mest nödvändiga saker får vi fixa hemma! o nu är vardagsrummet klart :) o imorgon kanske hallen blir klar älskling?;)
o längtar tills allt blir klart!
sen är det medicinutb på torsdag för jobbet hemma o sen på fredag är det äggaspelen. ska bli intressant o se hur det går. får väl bjuda på mej själv o så illa är de ju inte.;) vi var ute o övade lite förra veckan på gården när småungarna inte var där. haha!
är ju underbart med det fina vädret. man blir så glad :) tyvärr hann vi inte sitta ute på rasten idag. åt tårta o godis istället! :D
naaatti

usch

jag hatar verkligen att vara ensam. det är det värsta som finns. särskilt när jag är långt ifrån min nära o kära.
o jag är ju inget big fan av jönköping heller, sorry jönköpingsbor. jag tror att dom flesta som pluggar här känner ändå bara studenter vilket innebär att det inte är många jönköpingsbor. det är bara så att jag mest fått dåligt intryck av folk som bor här. förutom några underbara undantag. alla är med alla och det skvallras helt sjukt mycket. jag kanske har ett o annat snaskigt skvaller. men fan hur kul kan de va o snacka så mycket.
halmstad är inte heller skvallerfritt men shit här är det extremt.
men jag har min bästa vän och stora kärlek Jonatan här. och ni anar inte hur mycket jag längtar efter Vår lägenhet. och den blir så grymt fin :) med vita snygga väggar!

ska nog borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen, med datorn o värmekudden.

natti. saknar min älskling.

hstd-jkpg

nu sitter jag ensam i jönköping för jag ska jobba måndag, tisdag.
har varit igång hela helgen. hann med en massa massa igår. kom hem i fredags, åkte direkt ut till killarna o sen vidare ut till superfredag och mårtensson. inte så kul folk och va inte på topp så jag gick till pappi o sov där.
va hos min älskade mormor igår! träffar henne alldeles för sällan! sen åkte jag o mamma in till stan o fixade lite, hem igen o sola lite o sen hann jag med o måla två väggar i lägenheten med världens bästa kim! tack för hjälpen :)
åkte hem till min älskling på kvällen o sen gick vi upp tidigt o åkte in till stan o målade massa!!! blir så himla himla bra! hade tur att steffes bror skulle upp till jkpg så jag slapp ta tåget! tack tack!

o sen har det hänt en liten lustig grej. i mitt förra inlägg så kunde ni ju läsa att jag ville ha en katt. o nu i helgen så får jag reda på att jonatans familj har haft en katt som springer vid dom och som förmodligen bor i ladgården. o den är sååååå söt. lite rädd men till slut så fick jag tag i den. o himmel va gosig den va! myste hur mycket som helst, så nu har jag en katt på sätt o vis. haha!

nu längtar jag bara efter Jonatan o mår dåligt för jag ska sova ensam inatt. usch usch. men bara två nätter sen blir det älskade halmstad igen!!! :)

jag vill ha en katt!

jag vill ha katt. jag har haft katt i nästan hela mitt liv o jag älskar katter, fast mest älskar jag såklart min gråa älsklingsmorris. han kommer alltid vara nummer Ett!
Men min lilla älsklingsman vill inte att vi ska ha en katt. men ni som känner mej vet att jag kommer göra mitt bästa för att få som jag vill! så nu har jag kommit på en superbra lösning. o duger inte den så får jag nog fundera på vad som är bäst sällskap, en liten kise eller min man ;)

snart är det grey's. o jag älskar grey's. ska bli mycket intressant o se hur derek gör ikväll ;)
o pappa ringde innan om lägenheten. o vi har fått färgen nu! tjoho :)
nu ska jag slå o hoppa lite på min man. tjingeling!


 ELLER

det är frågan


RSS 2.0