jobbdag

tillbaka till verkligheten och jobb idag! blev en ganska skön sådan! Känner att jag ätit så mycket skit den senaste tiden så mitt blodsocker bara flyger upp o ner, vill bara sova hela tiden. jobbigt.

Igår var det handboll i nya arenahallen o jisses vilken handboll! sjukt spännande och den slutade ju såklart på bästa sätt och Drott vann! var en hel del på handboll när jag var yngre o gud va kul det är, får gå lite mer nu i vår! hallen var verkligen superfin o stämningen var på topp, jag o olivia skrek som bara den!

nu blir det hemmagjorda hamburgare till middag.
o annars tänker jag på min bästis addox! :)


annandagen

Jonatan har åkt till Torup och jag o Tyson bara myser och myser, Jag trodde inte det fanns fler katter som var så mysiga som Morris men jag har haft turen och fått en till! Ikväll har vi haft nattgäster så Tyson har väl busat med deras fötter och ansikten så nu är han helt utslagen! Passar ju bra eftersom jag också är det!
Nu hungrar jag ihjäl o väntar på kim micke o linus. dom skulle komma mellan fem o sex o nu är klockan snart tjugo i sju!!! jag e ju hungrig!! kanske därför det ligger hundra toblerone papper på bordet nu!

Alla fall så min julafton var riktigt bra. var först på jobbet till halv två sen åkte jag hem o vi åkte vidare mot pappi o kollade på Kalle o sen åkte vi ut till mammi o åt massa mat! Blev riktigt nöjd med alla mina julklappar, fick en rosa digitalkamera av min älskling! :) plus en tröja, trosor och ett fint kamerafodral! Jonatan fick bandyhandskar, tröja, mössa o sockar av mig, så nu kanske man slipper "jag har inga sockar" tjatet! haha

Igår jobbade jag igen, till halv fyra. sen kom Alexandra o Robin hit o vi åt skinka o myste med Tyson! sen åkte jag med killarna o björn o kim som jag inte träffat på evigheter(!) ut till Stina o Haverdal och hade superkul!! o sen vidare in mot stan :) lyckad kväll!

Nu sitter Tyson vid datorns kant o följer varenda bokstav jag trycker på så får väl gosa lite med honom!
Ha en bra kväll! snart blir det pizza här!

dan före dopparedan!

Sitter i soffan med mina killar o slår in dom sista julklapparna,
har lite svårt med rimmet till mammas klapp. men får väl komma på nåt! haha
mina rim är annars bäst. haha eller inte!!
idag har vi varit på julfika hos Emmy o Fredrik!
Imorgon blir det jobb för mig mellan halv åtta o halv två, sen blir det Kalle hos pappa o sen hem till mamma!
japp nu blev sista rimmet klart också! kommer nog leda till skratt :)

nu blir det snart sängen är trött så in i bängen.
jonatan sover redan, kanske jag med sedan

hahaha

GOOOOOD JUUUUUUUL!!!!!

mysig måndag

Har sovit länge, tills min Tyson kom o väckte mig o ville busa. Sen har jag ääääntligen träffas min kusin Julia som annars bor i Göteborg! Blev stan med syster o nu har jag fixat det sista, skönt!
Nu ikväll kommer Malin Lina o Frida hit så ska vi mysa o kolla på film!

Helgen var riktigt bra! i lördags träffades Addox o Tyson för första gången! och det gick riktigt bra, jag trodde Tyson skulle springa iväg o gömma sig så fort han fick chansen men dom har till o med pussats! :)
sen var det glöggfest på kvällen hemma hos Louise o sen på Gastons o Mårtensson. en lyckad kväll, även om jag inte mådde topp i slutet! sen var det bara o vara snäll flickvän o gå upp vid nio(!) dagen efter, åka till torup o fira jonatans morfar! o sen var det 8-års firande för min lilla kusin. så det har varit en fullspäckad helg!

nu är det fyra jobbdagar o sen lite ledigt igen! men det ska nog funka :)
nu kommer Emmy o vi ska åka o handla, problemet är bara att jag o Emmy pratar så mycket så det lär väl ta några timmar! haha! har redan laddat upp med massa jag ska säg ;) så Emmy håll i dig!!

jag får inte nog.

Jag får inte nog av min nya älskling. nu ligger han på min axel och sover och borrar in huvudet vid min hals! Jag har fått en riktig kelgris!! antingen är han superbusig eller superkelig! och varje natt sover han i sängen med oss :) Imorgon har han varit här i en vecka, känns konstigt att man kan fästa sig vid någon så fort. Skulle han vara borta en dag skulle det kännas såå tomt!
Nu ska jag lägga mig i sängen o kollar på tv på datorn o sen blir det tv4 o programmet om Tiger Woods älskarinna. Det är hemskt nog att bli bedragen, o tänk när det dessutom blir offentligt o hela världen vet om det och älskarinnorna berättar i detalj var dom gjort. Jag hade gått under! så you go girl!! Elin verkar grym!!

så natti natti, imorgon blir det lååång jobbdag men sen blir det ledigt i helgen!:)

jobb o plugg?

har kommit hem från jobbet. Möts av en liten ullboll som blir glad av sällskap :)
Ska försöka börja hjälpa Olivia med en engelskagrej som jag lovat i någon månad nu! Måste börja någon gång!
Ska snart smaka pepparkakscheescake som pappa kom med igår! hoppas den är god för är så sötsugen nu!

Har tänkt på en sak ganska mycket dom senaste dagarna. Det här med att ha pojkvän och hur folk ser på det. För vissa känns det som att ha pojkvän är lika med att man är toffel, är med sin pojkvän hela tiden och man faller liksom bort. Jag är 21 år. Har flyttat hemifrån, vilket är ganska vanligt, och eftersom jag har pojkvän så faller det ju sig ganska naturligt att man flyttar ihop. Jag BOR med honom, det betyder att när jag inte gör något och inte han heller så träffas vi. Men jag kan inte på något vis se att folk kan tänka att, äh hon är ju bara med sin pojkvän hela tiden? Jag känner snarare nu när vi bor ihop att man får större behov av att komma ut och vara ifrån varandra lite. Därför känns det extra tråkigt att man just faller bort. Jag vet inte om det är så kanske att folk som inte har pojkvän tänker annorlunda? Men det gör alla fall att man lätt känner sig lite ensam ibland fast man inte behöver. Jag undrar om jag o min pojkvän gjorde slut om situationen skulle ändras då. är ganska säker på det faktiskt. mina ögon ser det. Men jag tänker lova mig själv nu att inte må mer dåligt över det här. Inga mera tårar alls. Jag har bra vänner, bra pojkvän, bra familj o nu har jag även en liten kattunge som gör mig lite extra glad varje dag. jag blir bara så dumt jävla ledsen när jag ser vissa saker.

men för att vara lite positiv nu så fick jag mera pengar av dumma akassan ;) o nu skriker min mage efter kaka!
så nu ska jag trycka i mig o sen somnar jag nog gått, efter paradise då såklart!
natti

elin jonatan o tyson

ja nu är vi tre stycken. mys
hämtade den lilla i fredags och ja hon som hade katterna hade sett lite fel så vi fick med oss en liten kille hem istället! men det gjorde inget!
på kvällen blev det idolfinal o tacos med Emmy o Fredrik o mys o bus med lillkillen.
lördagen vaknade vi vid åtta, o då hade lillen sovit med oss i sängen hela natten, låg inkurad vid min hals :) sen kom pappa o hälsade på o sen fortsatte det med linus, micke o jesper. sen kom mamma o staffan sen kom jonatans mamma o småsyskon o sen till slut så avslutades dagen med robinson, flickan som lekte med elden och bästa Frida! blev jobb på söndagen o sen har vi bara kelat o busat. o igårkväll åkte vi till mammi o åt tårta o busade ännu mer. Nu ligger han längst upp på soffan med stöd av min nacke.
hela helgen har vi gått o tänkt på vadhan ska heta. vi hade ju bara massa tjejnamn innan.
men nu har vi bestämt oss för Tyson! för han är en riktig liten fighter :)
nu är Jonatan iväg på något spännande o sen blir det jobb för oss båda så då får Tyson vara ensam. men olivia kommer o hälsar på så de ska nog gå bra!! :)
Frida tog massa söta bilder som jag hoppas jag kan få?:)

måste skriva av mig.

för lääängesen när jag jobbade på Lokaldelen så tjatade alla att jag skulle gå med i a.kassan. gjorde inte det då men gjorde det när jag började jobba i Jönköping för ett år sen. så nu har jag då varit med i ett år. så nu när jag inte jobbade i september, oktober så tänkte jag att jag lika väl kan skriva in mig på arbetsförmedlingen så jag får lite extra pengar. så nu nästa månad får jag pengar eftersom jag jobbar i november, o egentligen så behöver jag ju inte pengarna från a-kassan men om jag nu har betalat dom jävla pengarna som typ va 400 jävla kronor i månaden så ska jag ha lite pengar också.
MEN fy fan säger jag bara vilket helvete o få dom pengarna. har skickat in en helvetes massa papper. som jag ändå fått komplettera sjuhundra gånger!!! varför inte skriva ordentlig information. jo för dom vill ge människor ett helvete så man till slut bara skiter i det.
jag lider verkligen med ensamstående föräldrar som får genomgå detta o kanske inte har några pengar alls. jag menar jag har sparpengar jag har pojkvän som jobbar och jag har underbara föräldrar MEN tänk dom som inte har det. stackars stackars stackars.
så för några dagar sen får jag hem ett papper som säger att jag ska få pengar enligt någon grundförsäkring eller nåt. det innebar att jag skulle få typ 150 spänn efte skatt per dag. ta o stoppa upp dom nånstans tänkte jag o ringde dit. o då hade dom tydligen gjort något fel o skulle kolla över det igen eftersom jag varit med så länge så jag skulle få inkomstrelaterad ersättning. o blabla nu idag fick jag hem ett papper där det stod att jag skulle få hela 5520 kronor enligt grundförsäkringen för dom två månader jag inte jobbade, MEN TACK SÅ MYCKET, dom hade ju gjort fel o skulle göra om det. det är ju nästan vad jag har betalat till det jävla stället.
o till råga på allt så har dom redan gjort fel två gånger tidigare. så imorgon ska jag ringa dit och berätta för dom vilka inkompetenta idioter dom är.
jaja det här var ju säkert sjukt tråkigt att läsa men vartvungen att få det ur mig för att kunna sova inatt. tur att min boyfriend va så snäll så han köpte nobless o japp till mig för att jag behövde lugna mig. o ja mår lite bättre nu. men att det ska vara så jävla krångligt o att dom kan vara så dumma i huvudet.

nu blir det paradise på datorn
o imorgon e de nobelmiddag på jobbet!
ciao ciao

tuesday

ligger i sängen o gottar mig med tvn på o datorn i knät.
fick ställa klockan imorse men låg ändå kvar mer än en timme o soov. tänk att det kan vara så skönt o sova. helt underbart. på det viset är det bra att jag jobbar så mycket kvällar nu. men idag var det ingen vanlig dag för jag skulle ta bussen ut till linus, som jag inte träffat på några månader!
va kul o ses igen :)! o vi tog en promenad o hälsade på Helena o Hannes o Linus nya lilla kusin Linnea. hon sov när vi kom o sen ville hon ha mat o efter det så somnade hon hos mig. oo så mysigt det är med små knyten!!
sen spelade vi massa wii o skrattade :)
sen följde jag med linus när han tog sprutan. har fortfarande inte bestämt mig.. blir noginte. men man vet ju aldrig kan aldrig bestämma mig. sen gick vi inom västergård o köpta frallor o sockerbullar. mumma!:)
sen blev det jobb o sen hämtade jonatanis mig o nu ligger jag här.'
imorgon ställer jag klockan på 11.00. underbart
o träffade lollo idag när vi skulle ut o gå. o funderade på om vi skulle dra ihop gamla gamla gänget o ha en fest som förr?:) hade varit sjukt kul!!!

nu ska jag ut o stänga av tvn o se vad jonatan säger ;) moahaha


jobb igen

blir jobb idag mellan 13-20
mår inte så bra idag. inte alls faktiskt.

så hejdå

söndagskväll!

oj är så trött nu. vaknade tjugo i sju imorse av att bemanningen ringde. så blev jobb ikväll igen!
Igår var jag hemma hos mamma o åt god middag tillsammans med vår förra granne Helena o hennes sambo o hennes två små barn o deras gemensamma lilla tjej som bara är fyra veckor! Även Linus lilla kusin:)
oooo så mysigt det är med bebisar! blir helt galet bebiskär. lilla dockan som bara låg o tittade o myste!
jag vill ha en bebis!
var hos min lilla mormor idag. är där alldeles för sällan. var även på kyrkogården o hälsade på min morfar!
nu är jag helt slut. det blir paradise o sen sömn o imorgon är det jobb igen!
men imorgon ska jag också ringa ajnur som jag inte pratat med på evigheter!!

natti natti

jobb o mys hos mamma

whaa vilken lång dag det varit. känns som det var en vecka sen jag vaknade. men de va de icke. trodde aldrig jag skulle bli pigg när jag vaknade så låg lite extra länge. o nu är jag pigg. lite fel tid bara
jobbade till nio idag o sen kom mami o hämtade migså ska sova i systers säng inatt. bli jobb tidigt imorgon också. så har ungefär 6½ timme o sova nu. kul. nja.
sjukt kul att calle o erik gick vidare i idol :) tjoho. älskaaaade tove i början men tycker det bara har gått neråt för henne. o uppåt för calle :)

har glömt att berätta en liten rolig grej. förra veckan när vi var på överraskningsbröllop så blev det ändå "fånga buketten" grejen. så alla vi som inte var gifta, (inte så jättemånga ;) ) ställde upp oss o gissa vem som fångade!! jajamensan de va jag! så vi får väl se minsann ;) haha!har kvar den hemma. som en påminnelse. haha!
vi fick inte hämta vår lilla älskling imorgon så får bli på fredag istället. så om exakt en vecka så myser jag med vår nya familjemedlem o har precis kollat på idolfinalen! ska bli mys, men först en bra lördag o lugn söndag o sen en jobbvecka :)

nej nu blir det sängen
sov gott :)


hemska kväll

usch har haft en jobbig kväll. slutade vid nio o kom hem vid tio. fick panik o skrek först lite på jonatan o sen på pappa. men nu är jag hemma. unnade mej dig jag älskar mest. apelsinchokladglass. så nu mår jag Bra igen och har sagt förlåt till både pappa o älskling :) Tur dom känner mig så väl!

imorgon börjar jag 12.30
så imorgon ska jag sova länge, utan dåligt samvete och stress.
känns jobbigt att tiden bara rinner iväg. får panik på det.
vill hinna med så mycket men hittar verkligen inte tiden.
hoppas det blir utgång på lördag alla fall
lite vin behöver jag! helst en liten.
o en flaska glögg. mums

natti natti

RSS 2.0