fetttis|dagen

shit vad jag känner mig proppmätt nu med onyttigheter. fettisdagen har nu blivit (fettis)dagen. göött. trivs som fan.
kollade lite på rosing men hennes läppar kändes så motbjudande så bytte kanal. kan ju undra hur det känns att kyssa dom. typ som en hårt pumpad sittring. blä.. tackar mej vet jag min babes goooa mjuka lips.

nu börjar andra avenyn så kanske ska man svälla till det.
helt galet förövrigt hur människor som spelar tvspel blir helt avskärma sig från resten av världen.
glass med en stor sked nutella. fyfa va gott. varför inte svälla ordentligt när man väl ska svälla.

o nu e man ju ledig till nästa onsdag också. så varför inte ha en svällarevecka. jo imorgon börjar jag dagen med VITT bröd och nutella. fortsätter med lunch. pizza med nutella(?) mellis, en semla, lägger lite nutella tillsammans med mandelmassan o sen kvällsmat. varför inte pasta med nutellasås. nutella e livet.

sooo long

ooooo!!

har varit o köpt glass o vitaminer till håret, kommer hem o sätter på tvn. o där är dom! så fina o så söta. jag blir så kär när jag ser sådant. så kär i kärleken! självklart pratar jag om sveriges fina kronprinsessa och daniel :)
tycker det är superkul att dom har förlovat sig! har varit glad sen jag såg det på texttv imorse. för finns det något bättre än att se gulliga personer vara gulliga tillsammans. oo så sött! dom såg perfekta ut!

nu väntar jag på att min egna lilla älskling ska komma hem.
men innan dess ska jag trycka i mig några mackor med nutella!
blir en onyttig dag idag igen. åt världens godaste semla på jobbet :) o igår ska vi inte tala om! haha

grattis min älskade mammi! du är bäst!
None

bramåndag!

inte ofta man har en måndag som har varit så bra som idag!
Först fick jag positiva besked ang. sommaren o sen ringde dom o ville jag skulle jobba på nästa mässa på elmia.
elmia inspiration 2009. en frisörmässa som ska ha modevisning med lars wallinkläder o massa frisörer från hela världen! ska bli grymt kul! jobbar inte hela dagarna så sen kan man ju mingla runt!
jobbar bara imorgon också sen e jag ledig tills nästa onsdag! ska dock hem i helgen igen!!! underbart!
måste ju bara försöka fixa mitt eget hår också! haha

o nästa måndag bokade jag o min man bio. män som hatar kvinnor. fick med han på den ändå :);) ska bli mys!
nu tror jag maten snart är klar! är så jäkla glad nu.

pratade massa i helgen om min o jonatans flytt. längtar ju ännu mer då! men bara några månader kvar! tjoho!
helgen var förövrigt super. på fredagen stod man o frös häcken av sig o kollade på bandy! men dom vann med massa mål så de var det värt ;) på fredagen skulle torup ha träningsmatch med fotbollen i hylte så medans dom hade samling åkte jag camilla o matilda till hyltes sporthall. camilla tränade o jag o matilda bastade o duschade o hade det gott. nästa gång är det tänkt att jag ska träna också! herrejisses hur ska det gå. haha! sen kollade vi på fotboll o frös ännu mer än dagen innan! usch vad kallt. kändes konstigt o se min älskling på planen igen, men det gick super! även om jag o camilla va lite smånervösa! sen på kvällen var det utgång med killarna, även om förfesten hos linus var bäst!! o mina o kims små uppvisningar slog allt! haha!
nu har jag börjat packa ner mitt rum på strandgatan också. kommer bli en mellanperiod med alla mina grejer nu men till sommaren är allt bra igen :)


imorgon fyller min mammi år så grattis till VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

pusssiiiis


kladdkakaskiiit

va så galet gottesugen idag så då gör jag det jag gör ibland. bakar en kladdkaka. testade ett nytt recept o smeten va mkt godare än den förra smeten. så sätter jag in den i ugnen o sådär. o sen ska jag då ta ut den. den låg i en folieform. o den va hal. så vad gör jag. jo jag tappar den i golvet UPP O NER!!! Fuck. haha! o det va typ nästan helt som smet. haha!
så vi bestämmer att jag ska göra en ny. medans den är i ugnen går jag in o äter o kollar på tv. o sen jävlar glömde jag bort kladdkakan. så nu blev den inte kletig :( va ingen lyckad kladdkake dag idag!

däremot har den varit superlyckad på andra sätt så nu håller jag tummarna o ber att det ska gå vägen för mig o baby!
skulle i så fall vara det bästa som hänt på jag vet inte hur länge!!

imorgon åker vi till halmstad igen direkt efter jobbet. jonatan har bandymatch på fredagkvällen. ska bli kul o kolla på torulund, för där har jag aldrig kollat på bandy innan. måste bara ta på sej galet mkt kläder!! o mina gosiga skor med raggsockor!

kanske ska börja packa lite nu. finns inget värre än o packa för en helg. känns aldrig som man får med sej tillräckligt. fast det får man ju o lite därtill. men just packningstillfället. ååååh.

halmstad imorgon :D:D

jag är förbannad

det märks verkligen när jag behöver få mat i mig för jag blir så sjukt lättirriterad. o nu hjälper det ju inte att jag var förbannad redan innan.
jag har funderat på en sak dom senaste timmarna. att det finns en del människor som försöker spela så jäkla överlägsna. typ som att dom vill ge intrycket att dom är så himla bra o kan allting. såna typer som typ får en att känna en obehagskänsla. nu har min psykologiska sida kommit på att många av dom här människorna är såna för att dölja vad som finns under. för egentligen är dom lite mindre bildade och inte alls så smarta. så den här attityden är som ett skal för att skydda. och jag tror en del också tror att dom kanske är så överlägsna fast omvärlden ser dom göra bort sig gång på gång. sen finns det såklart dom som är överlägsna för att dom är mer smarta o bildade än omvärlden.
men det är skitsamma för den här insikten fick mig att må så jäkla bra. och nästa gång jag möter en sån obehaglig människa så ska jag tänka på min teori o skratta för mig själv!
fasader kan brista. o förr eller senare tror jag det gör det för alla. för jag kan se en spricka vetdu

pratade precis med mammi också. känns lite bättre :) längtar redan hem.

men nu ska jag laga lite mat innan jag exploderar och säger saker till någon som är sanna men kanske inte lämpliga att säga med tanke på vissa situationer. ghaaaa!!!

jahopp. igår åkte min lilla frida iväg på äventyr med sin man. fattar inte att jag ska klara fem veckor när jag saknar så mycket efter en dag. men det får bara gå helt enkelt. får skriva långa mail så jag får saker o ting ur mej. för frida är bäst på att ge bra ord o hon e bäst på att lyssna. puss på dej!

förresten, presenterna i lördags blev super :)
o så älskar jag min nya bebis

min baby fyller år!

idag är det såklart alla hjärtans dag för alla! men för mig är det också min underbara pojkväns födelsedag! :)
så efter avskedsmiddagen med daniel o frida igår så åkte vi till abborrhult. imorse vaknade vi av att familjen andersson gratulerade jonatan. sen åkte dom på bandy o har varit iväg hela dagen. kom precis hem. så jag matilda o camilla har haft en riktigt mysig dag! vi har varit nere hos deras kusiner o sen har vi varit vid sjön resten av dagen o grillat korv o myst med hundar, var en suuupersöt valp med. en blandning mellan labrador o schäfer. sötnos.
så snart kommer jonatans mormor o morfar hit o firar lite sen får vi se vad vi hittar på!

o mina presenter till baby kommer säkert bli lyckade! så som jag kämpat! haha!

hoppas alla får en fortsatt mysig alla hjärtans dag! det ska jag ha!
o förresten nu har jag min nya rosa babymobil också :)

pusspuss

snart hem till halmstad

himmel vad jag älskar hemma och hatar det här.
hade gjort vad som helst för att ha min bästa frida här nu.
känns ju totalt onödigt att sminka sej en sån här dag.


så va helgen slut..

i fredags hade jag o min man myskväll hemma i lägenheten alldeles själva. lyx. kollade på film o myste. perfekt fredag! sov länge på lördagen o åkte sen till tipshallen o kollade på lite fotboll. o sen var det bara o börja tagga för utgång! vi började hos fidde. fick träffa ajnur :) o sen lekte vi med ballonger o kapsyler. väntar på bilder från alle. måste vara sjukt roliga bilder. dom där ballongerna va Inte o leka med! haha! har aldrig haft så kul när man tar kort på fyllan! sen åkte vi in till stan o in på centrum. hade ju min Alle med mej o då är det alltid roligt!! :):) sen fick vi ta den tråkiga bussen hem. o hem kom vi ju även om vi va tvungna o hoppa av bussen en gång ;)
klockan ringde 8 imorse. så fem timmars sömn fick räcka sen åkte jag o baby ut till råslätt där sjuss väntade till göteborg. sen har det varit bandy hela dagen. kom hem halv sju... lagom trött.
men vi fick i oss lite bakismat på mcD. :)
machen va piss så skit på den.

nu är det bara två dagar på jobbet sen åker vi hem till halmstad. jonatan har ju sportlov nu. ska bli så skönt :)

dom vann

dom vann med 12-2 :) o min älskling fick göra ett mål på straff.

jag älskar min jonatan
o jag är så stolt över honom.
you're the best

22.22

vem precis vad jag önskar mig :)

ligger ensam i den stora sängen nu o funderar på om jag ska försöka sova eller kolla på ett the hills avsnitt till.
klarade av o jobba 1½ timme idag innan min kropp inte orkar mer. jag har ofta sjuk mensvärk, så jag knappt kan stå. men idag tog priset, började kallsvettas, fick yrsel o efter x antal pauser mellan allt lyftande fick jag springa på toa o spy. fy fan. har aldrig haft så ont i magen. men som tur va kunde älskling komma o hämta mej. bums i säng igen o vaknade inte förrän kl ett när mamma ringde.  hoppas de e bättre imorgon, jobbigt bara när inte tabletterna hjälper :(

nu har min älskling spelat klart sin bandymatch. väntar på samtalet om hur det gick,
så nu ska jag alltså försöka somna alldeles själv. vilket jag inte är bra på. men vid ettiden kommer alla fall en varm kropp krypa ner bredvid mej. längtar.

blir nog mer the hills.

natti
saknar det där :)

mina vänner

när man inte känner sej riktigt på topp som jag gör nu (en blandning av menshumör och problem) så är det så skönt o sätta på en lars winnerbäck låt. en gammal lwlåt. o logga in på msn o prata med vänner. vänner som är bäst. fick prata med kim som varit iväg o åkt skidor i tre veckor. o fick prata med sabina o bestämma att jag ska häla på henne på teneriffa i mars. två bra saker som gjorde mej så glad.

o idag flyttade min katt hem till min kusin o moster med man igen. jävla lägenhet. men natten till söndagen var bäst o den kommer jag leva på så länge. när jag väcks av att morris kommer upp vid mitt huvud o puffar på mej med sin kalla nos o vill gosa. o spinner o spinner o vi ligger o myser. o när jag vaknade när han låg vid våra fötter o bara kollade på honom. när han låg o sov, min sötnos. kanske var sista gången. han är speciell min katt. det säger alla :) tänk så längesen det var när vi fick honom. jag var åtta år o jag tjatade till jag fick som jag ville. det har vi aldrig ångrat en sekund. sedan dess har vi varit bästa vänner. o så många nätter vi delat säng han ojag. hehe. det är konstigt med djur, så fort jag var ledsen eller något så kom morris alltid till mej. precis som han kände det. dom är nog smartare än vi tror.

nu ska jag ta min sista del av tonfiskmackan o sen en bit av kladdkakan jag gjorde nyss.

men får inte glömma att det är min lillasysters födelsedag idag. pratade med henne innan o hon lät så glad så glad så glad.
men fyller bara arton en gång. o det ska man ta vara på. liten blir stor :) du har hela ditt liv framför dig nu. den bästa tiden! Grattis till världens bästa syster.

o en puss till min man som alltid, alltid finns där. älskar dig

slappedag

har verkligen inte gjort ett piss idag. nästan längtar till jobbet imorgon. alla fall bort härifrån.  o imorgon ska jonatan åka hem för han har match så då blir det inte kul :(

nej usch det här blev mycket jobbigare än jag trodde.
jag ska aldrig bli en girig människa.

helgen

var helt slut i fredags efter en minst sagt tung arbetsvecka. är inte van vid att lyfta så tungt!! halv sju satte jag mej på bussen mot halmstad. steg av precis utanför huset. så smidigt. fixade mej lite hemma o drack lite vin innan ett gäng glada gubbar kom upp. även om jag va ganska trött så fick linus o jensa mej på partyhumör så efter några fler glas vin o en nöddrink så stack vi tre ner på stan. först var vi på morfars, som jag tycker blivit riktigt tråkigt. varit där dom två senaste helgerna o båda gångerna har jag blivit superbesviken så vi skyndade oss därifrån och gick till bulls istället :) där fortsatte vi dricka o sen sa jag till linus att ja va sugen på chips så han gick ner o fixade en korg med nachos o vitlöksdipp o nån mer sås!!! MUMS! helt plötsligt va klockan två o dom stängde. vi som hade så trevligt men vi ville inte hem än så vi drog in på mårtensson o underbar den sista timmen. men det har ju verkligen blivit dagis där nu :( det var ju vekrligen det bästa innan. men får hoppas på att superfredag blir något mkt bättre!! men de va kul o härma andras dans o larva sej lite. :) på vägen ut träffade vi en norsk. o jag va lite full o blev väldigt förundrad över deras fina språk. haha! så va hemma halv fyra efter en riktigt trevlig o rolig kväll :)! tack boys

i lördags vaknade jag supertidigt. varför gör man alltid det när man varit ute. jag vaknar alltid vid runt åtta. så jävla jobbigt. kan ibland somna om men så va icke fallet i lördags. klarvaken. men låg ändå i sängen länge o gottade mej innan jag åkte till oskarström o kollade på min man o dom vann med 8-3 :) kul! sen på kvällen var det kalas för min lilla syster som fyller arton imorgon!!! kan knappt fatta det! o igår var det bara lugnt o mys hemma hos jonatans familj.

känns konstigt o sitta hemma en måndag nu. men ganska gott samtidigt. det svåra är att jag inte kan sova för länge på dagarna för det är ju ändå vissa dagar jag måste gå upp kl sex. men de ska nog gå :) har hittat världens finaste mobil nu som jag vill ska bli min! får nog bli så att jag åker in o kollar på den imorgon


RSS 2.0