happyface

Jahopp. i typ två månader har jag suttit och rullat tummarna och gått mig själv på nerverna. Och nu helt plötsligt så har jag typ två jobb. :)

ikväll ska vi hem till jonatans föräldrar och äta hummer. sen sover vi där för imorgon har Jonatan fotbollsträning, sen äntligen har dom uppehåll. men nu börjar bandymatcherna snart!
men snart ska jag iväg igen, o sen kommer min bästabästa hit o vi ska gå en prommis men världens vackraste hund. för er som säger något annat, bildbevis tack!!

får vila ögonen nu en timme. s k ö n t .

myspys!

Sitter i soffan med Matilda o Elin. vi har tjejmys. Jonatan har gått o lagt sig.
Eftersom dom har höstlov får man ju faktiskt vara uppe hur länge man vill :)
Hämtade tjejerna vid bussen vid sex. sen har vi gjort tacos o ätit massa godis o glass. Blev även en promenad till pappa eftersom Jonatan var där och han ringde och sa att HBK ledde med 2-0. Då blev vi så nyfikna att vi var tvugna att se andra halvlek. synd att dom släppte in två bara. Har nog nästan aldrig varit så arg som när Göteborgjävlarna gjorde så Hbk inte tog guld 2004. och när dom skadade Rosenberg så han fick gå av. ajabaja.

idag har vår kära krigsgranne skällt lite på Tomas som bara snabbt skulle komma inom o hämta en grej. Undrar egentligen hur länge han ska få hålla på. Imorgon tror jag vi ska springa lite extra i lägenheten!
Sen ska vi åka ut till Grötvik o ta en promenad med Addox. o gå i fårhagen :)

Tjejerna är inte alls trötta så vi får se vem som somnar först ;)
Nu blir det mer skvaller och tjejsnack! :D


it's coming

nu har mitt självförtroende höjt till taket!
Jag kan nästan lova att Ingen kan få bort leendet på mina läppar nu!
Nu mina vänner som läser, håller ni alla tummar som går.
ska cykla ner på stan nu o krama frida. min bästa vän

Ingenting är OMÖJLIGT.

för alexandra

Alexandra tycker jag skriver för lite. jag har ju tid att skriva, men om vadåÅ
så älskling det här är till dig. tss.
alleballe har åkt hem. vet att du älskar när jag kallar dig det :D
stod på perrongen o vinkade farväl. haha!
har haft en mysig dag med min underbara vän. vaknade vid nio, gick upp o hämtade laddaren till mobilen, väckte alle o vi la oss i soffan o kollade på tv o somnade igen. skööönt.
sen var vi en tripp på stan. :)
sen i lördagskväll har inte vårat internet (telenor mobilt bredband) eller någon mobil funkat. förutom tomas typ. har varit väldigt väldigt frustrerande!! har funkat när man kommit in till stan men inte här!
så gick in till telenor idag och yes, det var förmodligen någon mast det var fel på. sen kom vi hem o hallelujah nu funkar det!! har varit i en liten bubbla sen i lördagskväll.

hade trevligt i helgen, blev fest på pojkarna i lördags. va en riktig bakisdag igår. med fotboll o god mat!

dagens pinsammaste var när jag mötte Sabina i stan. Sabina fyller år idag, grattis till henne!!!
Alexandra har också en vän som fyller år idag så vi sa till varandra igårkväll att vi skulle skicka sms direkt när vi vaknade. vaknar och våra telefoner funkar fortfarande inte.. går in till stan. tänker när jag är hos frida att nu kan jag ju smsa/ringa. frida säger nåt så jag glömmer. sen ska jag o alexandra gå mot telenor o vem möter vi, jo Sabina. blev förvånad för jag var helt säker på att hon var i Lund så jag tänkte nog mest på det. När jag o Alle väl är hemma igen då slår det mej, att jag har träffat sabina utan att säga grattis. så fick bli på telefon istället. men gumman massa massa grattis!! kramen var egentligen en grattiskram :D

nej nu är min syster här och yeey hon har med sig B&J. mumsmumsmums!

regn o grått..

fy vilket tråkigt väder. bättrar verkligen inte på mitt humör. har alla fall varit o tränat idag! plus till mig :)

gårkvällen hos malin var mysig! massa massa prat o mindre idoltittande! kul o se alla som man inte träffar så ofta!
ikväll kommer min älskling alexandra till halmstad! längtar! :)
blir förfest i pappas lägenhet eftersom han inte är hemma och vår granne inte tycker som svenskar och har någon form av psykist störning.

annars är jag så JÄVLA trött just nu på ord som uttalas men inte efterlevs. så jävla trött på det så jag spyr!
jag har inte mycket annat är ilska i mitt huvud just nu. så längtar tills min syster kommer hit!

ha en bra kväll

ajaj lilla mage

har legat i soffan sen klockan halv två o haft jätteont i magen. jobbigt. ska åka o handla med frida sen o då ska jag testa annan mjölk. orkar inte ha ont i magen mer. blä.

Annars gick jag o Jonatan faktiskt upp i tid idag och åkte ut till Grötvik och Addox. Han låg ensam i köket och blev galet glad när han såg oss! oj va rumpan viftade ;) gick en promenad ner till fårhagen och möter en stor skolklass. O vips så börjar Jonatan prata med killen som gick längst bak o som var en av ledarna. Då är det hans gamla fotbollskompis som kommer från Jönköping och som tydligen pluggar till idrottslärare här. Snacka om att världen är liten!!!
Har varit hos lilla farmor o fikat också. dagens goda gärning :)

Ikväll blir det mys hemma hos Malin med tjejerna!


ensamt

oo vad det är ensamt i lägenheten. bara jag o min pälshalsduk. har så ont i nacken! har fått låna sån där smörja av frida också. men usch jag hatar o ha ont i nacken. minns inte ens sist jag hade det. stackars mig. haha

har haft addox hela dagen. o han har varit bästa hunden man kan ha! ja när man är valp finns det verkligen upp o ner dagar. hehe.vi var ute i grötvik med robin o micke o busade med robins hund ronja. mysigt


Nu väntar jag bara på att Jonatan ska komma hem. halv elva. ungefär två timmar kvar. fick helt plötsligt en enorm längtan.
jag vet att jag har sagt saker ikväll som jag inte har något med att göra. att jag inte ska lägga mig i. men det är så svårt.

When you feel so tired but you can't sleep
And I will try to fix you

what if

ligger i sängen nu. hemkommen från mami, god thaimat o efterrätt! man känner sig liksom liten igen när man är hemma o bli ompysslad.
har tränat idag., jag emmy o jonatan. vi sprang o sprang o lyfte o lyfte. imorgon blir det ingen träning förutom promenad. addox kommer hit o håller mig sällskap hela dagen :)
var helt slut idag. kroppens krafter bara försvann så jag sov några timmar o självklart är jag inte så trött nu. typiskt. får väl kolla på ncis. haha
ser galet mycket fram emot helgen. på fredag blir det idolmys med tjejerna och på lördag kommer alexandra hit! saknar henne!! o förhoppningsvis stannar hon några dagar hos mig också :)

o nu hittade jag en låt på spotify som jag letat efter. bra avslut på kvällen. nattis

sömnig

har varit hos pappa ikväll och kollat på fotboll. gött att göteborg vann. nu är det bara o hoppas att dom fortsätter vinna resten. för jag hatar verkligen aik. usch. bra att halmstadpågarna tog poäng med. :) blev en liten tripp inom emmy o fredrik på hemvägen. fem minuter blev visst över en timme!
har varit duktig idag och varit o tränat! guuud vad skönt det är efteråt! haha!
imorgon blir det träning igen, och resten av veckan, får passa på!

helgen var mysig o rolig! i fredags var adamo här o vi (jag) lagade goood mat o kollade på idol o åt min berömda kladdkaka! på lördagen var jag o hälsade på hos lilla mormor. mys!
på kvällen kom adamo johannes o daniel hit o förfestade. jag va med killarna o mötte upp tjejerna sen som hade haft lagfest. Äntligen på läääänge fick jag sjunga singstar!!! kvällen innehöll minst sagt allt o lite till, vi träffade till o med en islänning! o han hade långt hår och såg precis ut som en islänning! haha!
nu regnar det o jag ska hämta min älskling klockan halv ett.
förresten såg på roast på berns o cecilia frode var med. VARFÖR ställer man upp när man inte drar ett enda skämt. usch. fyfan vad hon verkar knäpp

nattis, nu ska jag kolla på ensam mamma söker. haha!

stackars huvud.

jag vaknade i princip med huvudvärk idag. jobbigt.
hade tänkt o träna. sen tänkte jag nej jag skiter i det. och sen får jag ett sms från Emmy, Hej träningsfreak!
o ja jag måste träna. hehe :) gött o ha någon som peppar!! men idag blir det nog mer kondition om jag hittar mina träningskläder i vår dumma stora hög i garderoben.
får hoppas huvudvärken försvinner när jag rör på mig lite :) Ikväll blir det bara idolmys o god mat. mums!

haha kollar på förlossningskliniken nu. dom har ju hela sina big familys med i förlossningssalen! haha! hela släkten står o tittar på när hon visar hela härligheten o svettas o trycker på.! haha! dags att bege sig mot Emmy! ett två heja heja! skyndar vi oss så hinner jag se little people big world på tv:n! haha!

pusssis


oja!

har ju sovit hos pappa inatt. och jag har ju mina tvdagar om jag inte har något annat för mig. så efter våra bästa år så brukar jag trycka över till kanal 5 och kolla sista halvan av greys. men så var det sista greys avsnittet igår och så tänkte undrar var dom sänder nu då. och gissa, Jo Las vegas!!! my favorite! oooo :)
ska snart börja fixa mig, ska möta Emmy på stan! sen blir det simning med olivia halv fyra. blir trött bara jag tänker på det. be strong. hahaha

hos pappa

sitter i pappas megasoffa och kollar på lagerbäcks sista match. tråkigt och konstigt det kommer bli nästa år när det är VM o inte sverige är med. får väl heja på danmark? haha
är faktiskt ganska slut nu. har haft en tuff dag minst sagt.
blir nog läggdags efter matchen. ska sova hos pappa eftersom min kära pojkvän inte ska sova hemma inatt. dummis.
 ne, 25 minuter kvar med svensson larsson o nilsson. byebye

höst

sitter i min mysiga soffa med datorn i knät o top model på tv. har varit ute o gått i över en timme. skönt. så nu är mina lungor fyllda med ny lyft!
Håller på o verkligen verkligen få panik nu över att gå hemma. Men imorgon kommer alla fall min pluttis hit. hittade lite bilder på mobilen igår. och idag har jag lyckats lägga över bilder från balen och Jonatans student på facebook, även när Sanna och Stoffe håller tal! haha jag lyckades :)



omöjlig att inte älska.


brabra!

Idag har jag varit duktig. jag har lagt över alla bilder från Sandas bal och från Jonatans student på datorn! Nu ska dom bara in på Facebook också. jobbigt. haha
Sitter här alldeles ensam. Jonatan är på bandyträning, tänkte åka med o kolla lite, dom tränar bara en timme. men kan ju inte missa Svenska Hollywoodfruar! men så visar dom nästan bara sånt man sett innan. tråkigt,

har varit seg idag. Jonatan kom hem och vi körde ut till Stenalyckan. O jag fick med jonatan in i djuraffären och så blev vi förälskade i fiskarna. Jag får ju ingen katt. så kanske några fiskar skulle gå. Men så hittar vi ett fint litet dekorationsakvarium. men där fick man tydligen inte ha några fiskar. kanske fuskar vi ändå?:)






-Jag vet vem jag är när jag är hos dig

veckans sista tankar

har legat i sängen 90procent av den här dagen.
var hemma hos Emmy o Fredrik igår och åt världens godaste middag! Och efterrätt ;) kollade på den dåliga fotbollen. och jag brukar vara positiv, men jag har sagt lääänge nu att sverige inte kommer gå till vm. och så blev vi av med lagerbäck också :) även frida o daniel kom o myste lite med oss. :)
Nu kliar min näsa massa massa, kanske början på något??
Nu ska jag alla fall bege mig bort mot trappuppgång 36 och ta en promenad. mys


fotboll!

hade mysigt med middag och idol igår hemma hos daniel o frida. kollade även upp lite stugor så förhoppningsvis firar vi nyår i fjällen :) tjoho!
idag vaknade vi sent. så nu tänkte vi åka o äta frukost på max. sen ska vi upp till falkenberg o kolla på felix när han har hallandsuttagning i bandyn!
o ikväll blir det fotboll hos fredrik o emmy :)
mumsmums!

mys ikväll igen:)

blev en riktig mysvecka det här. ikväll kommer min mami och syster hit. så ska olly ta med sallader från jobbet. mums. så ska vi mysa o kolla på grey´s :D
idag har jag varit duktig, upp tidigt för då kom min älsklingsaddox. sen vid halv elva mötte vi upp emmy o ludde och hade parpromenad ;) var ute i över två timmar!! fick lite bra grejer gjorda också, hoppas!
sen har vi vilat lite jag o lillemannen. mysigt. Addox är verkligen den finaste hund jag någonsin sett tror jag, så sjukt fin är han:)
o inatt fick jag även sova själv men inte denna natten. så vid halv ett så kryper min älskling ner, sen har han bara en jobbedag kvar sen är det helg :D + att det är fotboll i helgen! första helgen på läääänge utan jonatans fotboll.

nu ska jag städa till lite o göra fint!
so looong


träningsvärk!

guuuud vad jag har ont i kroppen. lär väl vara som en vandrande pinne imorgon!
var och simmade på nautilus idag med min kära syster. nästan 50 minuter, fram och tillbaka! det känns ja!
så har varit en bra start på veckan, igår långpromenad idag simning, imorgon långpromenad(er) torsdag springa med pappa.
ikväll har olly o alla andra treor sin första studentfest. jag kunde inte vara med på vår första, skulle operera foten dagen efter. men vissa andra kom ju inte så långt dom heller ;) frida??;)
men sen var jag såklart på alla. och fyfan vad roliga fester! även om dom första bestod av massa tumult. tyvärr blir det ju så när människor inte kan acceptera sanningen. men lite intriger kan ju vara smaskigt. haha! särskilt när man vinner :D
dom har P-tema ikväll. det hade vi med. jag o frida gjorde oss i ordning hemma hos mej. i mitt gamla lovely room. jag var polkagris och frida va parkbänksvärmare?? hahaha!


jajjamen! men nu ska jag ta med mig kladdkakan, glassen och bege mej två trappuppgångar bort till daniel o friiiida! o lille addoxälsklingen också :)
olly, ge gärnet ikväll!! :D

natti natt

har varit hos malin hela kvällen. myspys. o svenska hollywoodfruar slår verkligen allt!
fick mej en långpromenad idag med Emmy o Ludde. tiden går så galet fort på våra promenader och på onsdag får vi en kille till som sällskap :)

nej, annars har dagen varit lite deppig.
vissa saker är jag bara så trött på.
vissa saker förstör mig.

berätta hur du gör.
och nåt mer som inte syns.


hemma hos pappi.

Just nu sitter jag ihopkurad i pappa megasoffa o myser! jonatan o pappa kollar på fotboll så tänkte snart gå in o lägga mig i sängen o kolla på one tree hill! stackars mig som fick ge mig ut i blåsten innan och köpa pizza, men den satt fint :)
blev några glas rödvin igår efter torups sista match. satt ute i två timmar i regn och blåst. så de va man värd :)
idag har jag p emmy varit på söndagsutflykt. blev till wapnö och fest&bröllops mässa. o alla man pratade med trodde man planerade bröllop. haha. men de va mysigt. på vägen hem fick vi vända och byta väg efter att blivit stoppade av ett träd mitt i vägen. så ja jäklar va de blååååser! usch.
imorgon börjar babbsi sent så det blir en lång o skön sovmorgon, tillsammans! :)

nu blir det sängen och hundra filtar!

myskväll

Ikväll kommer mamma hit med Staffan och hans dotter Emelie o självklart min sis.
vi ska äta tacor, kladdkaka med glass och dricka rödvin ;) mumsis.
vaknade rekordtidigt imorse, halv nio. jonatan ringde och kunde jag döda genom telefonen så...
sen kunde jag inte somna om, men kunde ju inte missa days of our lives så de såg jag såklart :D
sen har jag städat o städat o städat o nu är det sååå fint här :)

ha en bra kväll :)
imorgon blir det fest!

saknad

men ändå
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst

-och jag undrar om det kan bli mer vackert.
det finns två personer som jag saknar och tänker på varje dag.









hoppsan

här liggerjag i soffan, har alla fall fått i mig frukost. har inte borstat tänderna, inte klätt på mig. och klockan är över ett
jävla pissdagar.

men funderar på att vara världens bästa flickvän och följa order om att gå o köpa fifa 10. och vill jag vara riktigt duktig så går jag till elgiganten, sen till farmor. hmm. får nog bli så.

just get back up
when it knocks you down

RSS 2.0