mysdag

låg i sängen sjukt länge idag och sen bytte jag till soffan. gottgott! blir trött o slö av penicillinet. men jag tvingades upp för att möta syster på stan. sen köpte vi med oss godsaker hem o myste. nu är jag hos pappi sen blir det mys med sabina! :)

har fått penicillin för min fot :( fick myggbett i fredags hos linus, och ja, jag är lite överkänslig. trodde jag skulle slippa gå till fabror doktorn men efter att min svullna fot och smärtan inte ville bli bättre så.. har haft galet ont. och min fot har varit dubbel. precis som förra året fast nu var det andra foten. jippi. rosfeber och penicilin o EN vecka. fuck. men kräftskiva i helgen alla fall hoppas jag!
ikväll är det final i the bachelorette. funderar på om jag ska se det- är fortfarande arg. haha
så om ni vill veta så vinner jesse. dom förlovade sig men är inte förlovade längre och älskade jason har haft ett eget the bachelore och funnit sin kvinna! haha
jonatans familjs hund försvann i måndags kväll. min lilla lurvmolly. men som tur är kom hon tillbaka inatt! var sugen på att skaffa hund innan men det räcker med addox o molly! var med frida o molly på "stå fint" kurs igår. han är så söt! och så stor han blivit o mycket päls har han fått! min lilla gosing!

nej får väl fixa internet hemma nu! jobbigt o kolla igenomallt på en gång. hehe
pussoknuff

jobb jobb :(

är faktiskt lite trött på mitt jobb nu. börjar klockan ett och från ett till fem så händer inte ett skit. tråkigt!
annars var jag hos linus igår och hade det trevligt med en massamassa folk.
annars känner jag mej sjukt depp idag.
längtar till klockan slår nio, vår soffa, en film och världens bästa människa.
tänkte på det att det är så sjukt mycket man får reda på genom facebook om sina "kompisar", det blev jag tvärtrött på nu. är man kompisar så borde man veta en del av dom grejerna ändå. nej, bleb bara ledsen och besviken nu. usch :(
depp depp
tjolahopp

thai!

är hemma hos pappa igen. jonatans banydträningar har dargit igång och hur kul är det att sitta själv. nej mycket bättre att komma hit o äta thaimat :) mums
har fått glada nyheter idag så hoppas vi bara det fortsätter så :D

kalas för minstingen i familjen andersson imorgon! första gången jag träffade henne var hon 7 och skulle fylla åtta!!! tiden går fort! :) imorgon blir det stranden! härliga värme!

trötter

sitter hemma hos pappa i brist på internet hemma. jonatan är på träning o det e lite tråkigt o sitta hemma själv. men snart ska jag gå hem o fixa mat :) pasta carbonara, på mammas vis :) mums! kanske en liten förrätt också? ;)
nu är snart dom schemalagda dagarna slut så då blir jag timmis o få vika lite hit o dit.
min älskade alleballis var här i helgen. massa mys!! och på lördag var det släktträff, mycket trevligt det också :)
så helgen var super! nu är jag ledig onsdag torsdag, på torsdag har jag äntligen bokat klipptid! får se vad som händer ;) o sen blir det abborrhult eftersom älsklingsmatilda fyller 11 år! och tror hon kommer bli mycket nöjd med presenten:)

tiden går skrämmande fort, känns som den här sommaren har försvunnit och jag knappt gjort nåt på listan. men men. har hela hösten kvar. och förhoppningsvis(!) så blir det thailand i vinter över jul o nyår! kanske får vi med fredrik o emmy o alle o robin! hade varit grymt o fira jul med dom där nere, och nyår :D
kom på att det är det 18 aug, det betyder att om 10 dagar är det 3 år sen jag och min babbsi blev tillsammans! ja tiden går minsann fort. känns inte som det var längesen jonatan skulle flytta upp till jönköping och vi trodde det skulle sluta med en sommarflirt. men acknej. we belong together, trots motgångar o störda människor som ville annat!
nu har jag världens bästa man och svärfamilj :)
nu ska jag cykla mot hemköp o köpa nåt gott till kvällen! ledig imorgon så skulle jag vara kul om man inte somnade innan elva. haha!

PUSS

fiesta baby!

känns som evigheter man skrev här när huvudet inte är 100% med!! haha! minns mycket väl studentfesterna. mmhhmm.!

ikväll är det Fiesta. jag o frida är hemma hos henne med min bebishundgosegris. min passoá står bredvid mig. den smakar gott! addox älskar och se på oss när vi fixar i ordning oss! inte konstigt ;)
ikväll är vi ännu(!) snyggare än vanligt. jajjemen !
ja det är som på gamla goda tiden när jag o frida hade ensamförfester. men fan va bra vi har det. helt enkelt BÄST.

tänk när man var liten och tjugotre kronor var faktiskt ganska mycket. frida är för övrigt mycket het, hade jag varit lesbisk hade valet varit givet. nu går väl våra pojkvänner i taket!


äntligen sol!

klart att man jobbar när solen är här! vad annars.
det är tråkigt och jobbigt att inte ha internet så man får snabbkolla när man är hemma hos mamma.
har ju inte skrivit på ett tag, men det är mest jobb o sova som gäller. det suger verkligen att jobba helger!!
Men är ledig på fredag, så imorgon blir det sista fiesta! :) och i helgen är det sista after beach. känns som det var förra veckan det började.... och självklart jobbar man!
vi har äntligen köpt ny tv till lägenheten :) en stooor. så nu blir det filmkvällar!!
men nästa vecka är mannen ledig och jag jobbar bara tre dagar så kanske man får tid till lite mys då!
annars blir det nog thailand i vinter! :)
nu gick solen i moln så det får bli film, tjosvej!

RSS 2.0