LÄNGESEN!

fan va trist det är o leva utan internet! ska sova hos mamma ikväll så jag får stilla min längtan lite.
annars vill jag helst inte lämna lägenheten. I love it.
för första gången sen vi flyttade från huset har jag börjat känna mig som hemma. o det är nästan så man börjar gråta så härlig den känslan är. nu mera är hemma på sperlingsgatan.
gardinerna gjorde susen! lite mera mysigt och jag fick, håll i er, ROSA/LILA gardiner till sovrummet. efter mycket tjat så gav jonatan med sej. o fan va bra det blev :) o nu har vi fått ner sängen, köpt nytt stort täcke, så nu har vi både en bäddsoffa och stor soffa om någon vill sova över :)
nu är det mest jobb som gäller. tråkigt när det är fint väder, MEN till helgen är jag ledig och då blir det strand och after beach, Jonatans första!! helt sjukt, själv har man ju hängt där sen man va liten! hehe!
tråkig känsla att behöva bli besviken. men what the fuck. det finns så jävla mycket bättre!

saknar min bebis och min pojkvän. pussis
förresten, studenten va grym! längesen jag hade så roligt ute, jag o killarna rockade dansgolvet! :) o jonatan va snygg som attans! kommer bilder snart :) sen att man blir sjuk för man inte är rätt klädd är väl smällar man får ta!

studenten!

idag tar min underbara älskling studenten!!! han o stoffe var såå fina när dom gick i morse. va så uppe o varv så jag nästan började gråta- fan vilken grym dag dom har framför sig!!!!
lyckades somna o har sovit typ en timme sen klockan sex.
synd bara att vädret ska förstöra så mycket!! dumma dumma regn.

det är helt galet att det är 2 ÅR SEN vi 88:or tog studenten. en dag som kan beskrivas med ett ord. Lyckorus!
och nu är det min älsklings tur! let's get this fucking party started!!

trött

trött på inget trött på allt.
fast mina ögon vill bara gå ihop nu. är så sjukt trött. och börjar snart lipa när jag tänker på hur mycket jag ska jobba.
ska hem till lägenheten snart och ha en ensamkväll o kolla på greys. kollade på reprisen igår hos pappa och herregud så sorgligt. ville bara gråta ut ordentligt, men det gick inte så fick bara rinna tysta tårar. haha

har varit o storhandlat idag. kändes lite konstigt. första gången till mig själv.
måste köpa gardiner.....

är bara så in i helvete trött på vissa grejer. jag ger snart upp-
det är ju kul att vissa har så lätt att leka mellanstadie igen. för dom.

måste bara säga världens största tack till mina sjukt underbara grabs som gjorde min fredagskväll sjukt bra! och tack för den fina tavlan, stefan o björn o ni andra för den fantastiska stora orkidén! ni är bäst!!! och den brölande sången. där fick grannen så han teg!

och tjejer, snart blir det tjejmiddag, så tänkte om ni kunde börja tagga nu!?:)

om 1½ vecka blir det ingen sandlåda mer. lalala!

RSS 2.0