söndagkväll igen.

ja, min älskling kom ju hem i torsdags o då hade vi bara tid för varandra o sen på fredagen direkt efter jobbet så åkte vi hem så har inte blivit något bloggande alls.
men tänkte skriva om helgen  imorogn för nu ska jag somna till andra avenyn.

kan bara säga en sak. jag har hittat mannen i mitt liv o jag e så jäkla glad och lycklig!!

underbara onsdag!

idag är det onsdag, vilket betyder att jag bara ska sova ensam en natt till!!!! :D:D
imorgon kommer jag somna mot min man och det ska bli så jävla jävla underbart!

fick mig en pratstund med honom idag o dom va hos frida o jessa så fick prata med frida också :) sen ringde jag camilla o pratade lite o tydligen så är julskyltningen i torup på lördagen så då kan vi gå på den o den i stan! o jag o jonatan har inte varit på julskyltning tillsammans innan så de ska bli så mysigt :) fick även prata lite med min gullunge matilda också! ska bli kul o träffa dom i helgen =) o ska bli skönt o träffa mamma o pappa o olivia också, känns som jättelängesen.

idag känns det som jag jobbat från sju till åtta. direkt när jag kom hem (okej jag låg lite i soffan) så började jag röja undan, damma, (nu kom jag på ett ställe jag glömt, haha) o dammsugit o torkat o tvättat o satt fram alla adventsljusstakar och julduken. kanske e lite tidigt men de e så mysigt!
och så ligger det en pepparkaksdeg i kylskåpet också, mums!

sen har jag en suprise till mina pojkar, ska bli kul o se om dom gillar den lika mycket som jag gör. men den e lovely. mkt bättre än den förra!:) o imorgon på lunchen så ska jag, fidde o malin käka ute. så skönt o slippa laga mat. fasen vad bortskämd man blir när man bor hemma eller när stoffe o jonatan brukar laga mat :)

onödig fakta. men idag är jag bara glad för imorgon får jag träffa the LOVE OF MY LIFE!
gonatt sov gott, det ska jag göra!

avundsjuka

jahopp nu sitter jag här i lägenheten o väntar på Fidde. om han kommer fram i snörusket? det har verkligen öst ner snö hela långa dagen. och det är så kallt, så sjukt kallt. och det stör mej ännu mer att det snöar o är så jävla kallt när jag vet att några gottiga personer sitter i värmen o dricker drinkar!!!! haha!

saken är den att jag saknar två människor så Jävla mycket. ursäkta språket men det låter lite starkare när man skriver så. den första är såklart Jonatan. men han kommer snart hem :) den andra är min bästaste Frida som jag inte träffat på jättelänge!! och det är ännu värre att veta att det dröjer ett tag innan vi ses också. saken är att frida är också på gran canaria ,med sin familj. så igår när jag skulle sova så skickade jag ett godnattsms till jonatan. sekunden efter så ringer han upp och säger, gissa vem jag är med nu? Friiiiiidaaaaaa! fick mej en pratstund med min bästa bästa vän o det var så skönt! och ikväll skulle Jessica o Frida med killarna ut o festa. o då blir jag så galet avundsjuk på Frida som är med Min pojkvän o på Jonatan som är med Min Frida. det kändes lite knäppt att dom två personerna som står mig närmast umgås hundra mil härifrån när jag sitter hemma i lägenheten. så guuud vad jag är avis på dom två nu :)

ikväll ska jag o fidde laga thaimat o negerbollar. (får man skriva så?) har haft en bra dag på jobbet och jag börjar bli grym nu alltså! haha!!

miss you baby
måste också bara säga att min syster utan tvekan är den bästa tärnan ever. lucia eller ej hon är ändå snyggaaaaast!!

saknad

i torsdags åkte min älskade man till gran canaria.
fick mig en pratstund med han innan o dom hade det jättebra :)
är det inte märkligt att man kan sakna en människa så mycket på bara en vecka.
jag är verkligen så galet galet kär i denna man. my heart belongs to you..
 
nu ska jag gå över till ajnur o fixa mig i ordning innan vi åker till fidde o fadil :)
imorgon är det söndag o då är det bra tvkväll o jag ska mysa med min alexandra :)
gud vad jag har underbara vänner. alla tar verkligen hand om mej och ställer upp nu när jag är ensam. tusen tack för det!! ni som känner mej vet att det jag hatar mest av allt är att vara ensam och speciellt att sova ensam! men på onsdag ska jag banne mej göra det. då är det ändå sista natten och massa bra på tv o då ska det städas o fixas så pepparkakorna blir glada :)


får inga bra ord till mina känslor, men alla som älskar någon gränslöst vet hur jag känner.
alltid alltid

ha en bra kväll :)


ilska

nu skulle man haft en boxningskudde o slått ur sig lite ilska.
för fyfan va ledsen jag blir nuuu.

vill va heemma

min lycka är

att ha...
Jonatan som pojkvän, mitt allt.
sveriges sötaste tärna till syster
en mamma o pappa som alltid finns där och ställer upp!
en bunt med fantastiskt snälla och underbara vänner !
världens bästa och gosigaste katt

Jag är så tacksam och stolt över er.
Jag älskar er
hjärta

/E

härliga måndag

ja så känns det lite. min sista måndagssovmorgon. haha. sorligt. ska snart bege mig ut på en promenix o införskaffa oss lite bröd så jag kan äta frukost. domsista djungelvrålen är slut =(
o blev glad innan när min favorit alexandra ringde o sa att dom fått in min pälsgrej man hänger runt halsen igen! jippi! passar perfa till min röda jacka. hoppas jag! så den ska in o köpas sen.

mentänkte till helgen. får nog bli min rosa klänning då. va ju en del pengar på den o har bara använt den en gång.lite kul o va ensam om nåt :D för de e ingen annan som har den =)

fick precis en söt bild på min syster
idag är det sista dagen o rösta! ni har väl gjort det?
snart åker min baby till gran canaria. gottans för han. men jag ska ha så mycket mys här med söta tjejer! o festa ska jag till helgen så det går nog fort. jobbigt bara att min älskling frida är borta samtidigt! ta hand om dom! haha

det värsta med att vara ensam är nog ändå att det bor spöken här. o att jag måste laga mat varje dag och fixa mat till jobbet dagen efter. det suger. haha

ne får väl gå till icaaaa nu då. så jag slipper hungra ihjäl.
meningslöst inlägg. tjaaaarå

min man

nu kom min man in till mej (jag ligger i sovrummet) o sökte tröst för han hade förlorat på tippet. på en match där dom gjorde mål i övertid. stackaren. känns som jag hört samma visa innan. men han är så söt när jag ser så hjälplös ut. hihi.
imorgon e jag ledig o på tisdag också. sen börjar arbetarlivet. jobbigt o kul på samma gång. gäller väl att komma in i det igen bara. idag har varit en så sjukt slappig dag. legat i sängen typ hela dagen o haft ont i magen :( men känns lite bättre nu så de e skönt =) har precis smällt i mig det sista av min ben&jerry glass, mumsmums!

miss my family.
kollar på ladder 49 nu. påminner mig om när vi satt på planet ner till thailand hela familjen o såg den för första gången.

förresten, i jan el feb ska jag förmodligen hälsa på sabs på teneriffa! JATACK!!! myspys gumman :)

jag älskar dig
du är a l l t

mat

snart blir jag upphämtad för att åka o äta thaimat. har blivit riktig hungrig nu.
igår var sista dagen på mässan. var så grymt trött efter det. känns som jag är på väg o bli sjuk. men de bara ligger o gror i kroppen. är förkyld när jag vaknar o somnar men mitt på dagen är det ganska ok förutom att jag e lite slöö..

nu i helgen är min söta syster o sjunger med dom andra tärnorna på lilla böslids julmarknad. mamma hade varit där idag o sagt att dom sjöng hur fint som helst! ser fram emot att se det om några helger!

för övrigt är det väl ganska bra, går mycket upp o ner.

är så galet trött på folk som är SÅ SJUKT omogna och själviska hela, hela tiden!! undra om det kan bero på uppfostran eller bara en fuckad personlighet. alla fall väx upp!!

ikväll blir det nog bara lugnt. känns som jag hade behövt precis tvärtom. tråååkigt.

saknar min frida.

sömn

nu ska jag sova. och har jag riktig tur så vaknar jag inte förrän imorgon.

tååååsdag

imorgon är det sista dagen på mässan :( det har varit riktigt kul faktiskt. idag va de grymt med folk o lite panikartat. det kommer tre stora fullproppade bussar med studenter från chalmers. o så va de massa kineser o dom fotade kön. haha. så klockrent!
blev arg när jag kom hem för komvux ska krångla o sen för lite allt möjligt. men nu pratade jag med linus på msn o de känns som de va såå längesen!!! så de va kul :):) så nu e jag glad igen o imorgon är det fredag! underbart skönt. så hoppas jag de blir lite vin o mys o kanske bio till helgen :-)

snart är det medium o då tänker jag på min o mammis mediumkvällar. hehe

oyeah!

onsdaaag!

var faktiskt på bra humör igår också, men guuuud så trött jag va så blev inget skrivande!
idag har varit en toppendag! mycket mer o göra på mässan än igår o mkt trevligt folk jag jobbar med!!!
o så finns de ju en hel del godis o annat gott på mässor ;)

nu är pojkarna iväg o tränar badminton. allegumman vad säger du om att följa med nästa gång? vi kan ju spela lite så kan vi sola sen?;)

helgen var alla fall jättemysig! jag överraskade mamma med att komma hem i torsdags. hade smygplanerat med hennes kille så jag var hemma hos honom när mamma kom dit o hon bara stod o kollade på mej. hehe! så de va mkt lyckat! sen på fredagen kom jonatans släkt från riddarhyttan på besök! ligger typ 5-6 timmar från halmstad. visste att camilla säkert va jättestressad med att fixa iordning eftersom alla skulle sova där så åkte dit lite tidigare o hjälpte till o de blev så fint så :) sen kom jonatan o sen kom släktingarna! o sen åkte vi ut i skogen till deras kusiner o skulle ha surströmmingsskiva! o ni som inte testat det innan så, Ja det luktar precis så äcklig som man tror + lite till! haha! vi pratade om att jag skulle skriva det i min blogg så får väl göra det ;) haha! Jonatans mormor o morfar var så oroliga för hur jag skulle klara lukten men man vande sej efter ett tag. försökte även smaka också, men efter två tuggor så var det nog. hehe. tror egentligen inte att det är så äcklig, bara det att lukten liksom sätter sej i nästan o förstör allting. hehe! var alla fall supermysigt! alla driver med mej för jag tycker det är så synd om älgarna som slaktas o att det ser så äcklig ut när dom hänger där. haha men e ju inte van vid sånt. goda är dom alla fall! ;)
på lördagen åkte vi till ullared fast det fick bara bli affärerna utanför. va över en timmes kö in på gekås!!! helt sjukt! aldrig sett så mycket folk där! på kvällen sen va det tacoskväll hos några andra kusiner o massa vindrickande! trevligt trevligt, fick lite råd av jonatans morbror som redan är jurist. annars tyckte dm de va bra om jag kunde bli läkare, så någon kan undersöka alla. hehe!
sen sov hela familjen andersson + släkten från riddarhyttan uppe i abborrhult så totalt va vi 14 pers i typ fem rum! myspys!
på söndagen sen blev det middag hos pappa o fira fars dag o så kollade vi på hbk-kalmar. skönt de va o sitta inne o kolla när man såg vädret ute! ooo de va så kul när ingelsten fick göra sista målet!
så det var verkligen en superhelg. älskar att träffa släkt o vänner o jonatans släkt är så underbar. alla är så trevliga, roliga o goa! :)

nu ska jag gotta ner mej i soffan o slumra lite.
nästa vecka börjar jag på nya jobbet !:)


dålig dag.

ni vet ibland har man dagar som inte är som andra. och idag är en sån dag för mej. jag känner mej ungefär som vädret har varit idag. skit.
o egentligen finns det ingen större anledning till det. bara massa småsmåsmå.

imorgon är det jobb på  mässan igen. sista detta året. ska bli superkul! älskar mässor. o är lite extra kul att mitt nya jobb också ställer ut.

hade varit skönt o ligga hemma i soffan nu. tänk om det hade vart i gamla huset också. oh vad jag saknar det och oh vad jag saknar min katt.

så nu har jag alla fall gjort några personer glada. som jag vet hatar mej och som jag vet älskaar och läsa sånt här. som önskar att livet ska gå dåligt för mej. men det gör det inte annars. jag har världens bästa familj, pojkvän och galet underbara vänner och jag har precis fått nytt jobb. så allt är egentligen hur bra som helst. förutom denna dagen. så passa på o gotta er idag, för imorgon är jag som vanligt igen o då ska jag skriva om min underbara helg! 
idag är det bara så att jag känner för att gosa ner mej i sängen hela kvällen.



saknar Er

Tjolahopp!

idag har varit en bra dag. har skrivit på papper för mitt nya jobb så när är jag inte "mellan två jobb" längre :) plus att jag hinner med och jobba på mässan nästa vecka, som jag älskar :)

o veckan då jonatan är iväg ska alle bos hos mej :)
o idag var vi på stan o hade mysigt. fixade lite saker o fikade, mums! den kladdkakan satt bra!
så ikväll ska min man, robin, fidde o stoffe spela badminton o då ska jag ha ensamtid o fixa naglar + ansiktsmask. så nu ska jag fixa mej lite mat.

har en överraskning imorgon med till några som jag kom på nu, som ska bli såååå kul!!! :) TJOHO!
o i helgen blir det fullt hus hemma hos jonatan med hela tjocka släkten, ska bli kul! o så är det ju fars dag på söndag som man måste klämma in. men det löser sej :)

nej nu ska jag fixa tacosrester från igår, men det funkar :)
o en sak till, hittade en såååå fin balklänning idag, (eller alle hittade åt mej) på internet, vill ha! :) ska ha!
Puss på er


valvaka

nu är jag nyduschad och klar! var ute o gick innan o solade lite :) o skaffade mej lite gottigheter inför valvakan inatt. eftersom jag ändå inte har någon tid att passa imorgon (förutom när jag ska skriva på papper för mitt nya jobb!!) så tänkte jag det kunde vara kul o sitta uppe o kolla lite inatt. så det blir hallon/blåbärs smoothie :) älskar det!

idag har jag mest tagit det lugnt. va inte hemma förrän efter två inatt så sov länge o gosade med min älskling.
nu ska jag kolla på aa :)

pusselipuss 


min älskling

konstigt nog är jag inte alls trött idag, fast jag gick upp sex igårmorse o bara hade sovit någon timme. men de är ju skönt, kommer kanske ikväll!
har varit på et bra möte idag =) o det ser ljust ut :) så då blir det kanske jönköping för mej i några månader.
efter det så gick jag o handlade till lilla familjen. trodde mina armar skulle gå av så tunga kassarna va. jisses.

är glad för vi ska hem i helgen igen o träffa jonatans släkt från riddarhyttan. älskar släktträffar, så mysigt.  vi blir verkligen fullt hus! :)
o hittade en söt rosa mössa idag på lindex :) o nu sitter jag o degar i soffan. hur gött som helst. :)

o sen kom jag o tänka på hur otroligt mycket jag älskar min Jonatan.
och igår somnade han för en gångs skull före mej. o när jag ligger där bredvid honom så börjar han prata.
det låter ungefär såhär
-mockalamao (eller nåt)
- vad sa du jonatan
-mackolamao
-jonatan, vad säger du. vad betyder det?
-meeeen det är ju namnet på den nya filmen. fan va taskigt att du frågar vad det betyder elin.

ofta när jonatan pratar i sömnen är jag så trött att jag knappt orkar reagera eller kommer ihåg det dagen efter. men nu var jag alltså klarvaken o fick kippa efter luft. ligger o skakar av skratt i täcker så det inte ska låta. o då tror han typ att jag gråter o knuffar på mej o frågar va de e jag håller på med. (i sömnen) o sen blir han tyst o lägger sig till rätta. haha!!
skrattar fortfarande när jag tänker på det.

hoppas ni har en bra dag
dom visar repris på gamla avsnitt av project runway o det passar mej perfa eftersom jag älskar det! :)

söndagkväll

hejhopp.
här sitter jag o smaskar i mig vaniljglass med oboy. mumma!
skulle egentligen kollat på bondfilmen ikväll, men så skulle jonatan möta upp stoffe o hjälpa han bära o då va jag tvungen o ta över pokerspelandet o sen kunde jag inte slita mej. men nu åkte jag ut :(
har varit en mycket bra dag, även om jonatan väckte mej klockan 6. så åkte jag jonatan tomas o adam till torup. droppade av adam o fortsatte på jönköping o råslätts ip där dom spelade bandy! perfekt dag o kolla bandy alla fall! varm gosig jacka, strålande sol :) o det är faktiskt riktigt kul o kolla på :) o min man va så duktig så!
sen kom vi hem vid tre o har bara legat o degat. asgött.
hade riktigt kul igårkväll alla fall :) men vad kan man inte ha när man är med fridaälskling. vet inte hur jag ska klara mig utan dej över en mååånad =(
bestämde mig i natt för att åka med jonatan till jönköping tidigt på morgonen, o det betydde ju att jag också fick packa i natt.... på fyllan. så skulle jag ta upp min dator o laddaren så hoppar det ut en gaffel. varför har jag lagt en gaffel i dataväskan? haha! så kan det gå. o blåbärsvodkan va mumsmums!

nej nu ska jag nog ta ett avsnitt av andra avenyn innan jag stänger mina ögon för dagen o gosar in mej med min man.

ollybajs, ring mej imorgon.


det finns en person

SOM JAG O FRIDA VILL HA ett skott i pannan på.




heeeeeeeeeeeejdå


skååååååååååååål

och frida har anorecxia med i

julmusik

sitter här med en sjukt god drink som min lilla syster fixade till mej! bra gjort. fick ju värsta drinkkorgen av mina grabbar + flickvänner när jag hade 20årsfest, skulle testa o shaka lite en gång i somras och det slutade med att det typ sprutade sprit/läsk överallt. jag va visst inte så bra. men det är så kul :)

funderar på om vi ska köra singstar ikväll eller inte. eftersom vi typ inte är några tjejer o killar suger så vet jag ju att jag kommer vinna varje gång =)=) haha!!!
o sen är det typ jag som står vid micken hela tiden. haha! men det är ju så kuuuul! kanske blir lite guitar hero också så pojkarna blir glada. är alla fall klar nu o väntar på folket :)
har lockat håret med plattången. fattar inte att jag inte gjort det mer tidigare. det går snabbt o det är enkelt o det blir dom bästa o snyggaste lockarna/vågorna. så ikväll e jag taggad för riktig fest. även om jag o min man ska upp sjukt tidigt imorgon o åka till jkpg för han ska spela bandy så får la det gå!!

sitter för övrigt o lyssnar på julmusik nu. längtar nästan lite till julen. o ska bli så kul o se min syster som lucia ;) haha! ne men tärna alla fall! hon är ändå snyggast även om hon inte vinner!!

o hoppas mina nya skor funkar ikväll. snygga är dom alla fall :)

ska testa blåbärsvodka ikväll. låter gott o jag älskar ju blåbär så hoppas det på bästa :)

ne nu får det bli en drink till, skål!

o louise, jag håller med. vad gör ens lars i idol. ta bort han snälla. så sverige får lite bättre fredagskvällar!!!!


hungrig äcklig o trött

så känner jag mej nu. hittade en kexchoklad nånstans i gottelådan så sockersuget är lite borta nu. haha
hungrig som en varg är jag . o trött. fast inte trött sovtrött utan trött på folk som är tråååkiga!!

o äcklig är jag därför ska jag hoppa in i duschen nu!! hahahha
 hoppas bara det blir bra ikväll =)

men dom trogna kan man alltid lita på :)

o har jag sagt att min man är nummer ett i världen!! nu vet ni alla fall!
längtar till i sommar! massa planer i full gång =)

härlig helg so far!

Är hemkommen från jonatan o abborrhult nu. hade en riktigt mysig förmiddag. vaknade ganska tidigt o kollade ut genom fönstret. så låg det frost överallt o solen lyste, så fint! så efter frukost o allt så tog vi en runda runt sjön, jag jonatan hans mamma o småsyskon. mysigt! hann även hälsa på min älskling som bor hos min moster. o vad jag saknar min gosgos!
igårkväll var jag först o hjälpte till lite på matildas halloweenparty! tänk när man var yngre o hade roliga temafester o klädde ut sig o lekte lekar! hehe. sen kom min man o hämtade mej för dom skulle spela fotboll i hallen. tråkigt. men som tur var så var dom inte långvariga. o sen åkte vi till pizzerian som förövrigt måste vara en av landets sämsta. haha! o sen gick vi till gästis, typ som en liten pub i torup där dom hade halloweenkväll o tog ett glas vin o öl. mycket folk o sånt men vi åkte hem i tid, är ju en dag idag också! o ikväll blir det partaaaj hemma hos mej! ska bli trevligt att se alla, var ett tag sen jag va ute o festade i halmstad! så nu kanske man inte får se spyor överallt. haha o är dte inte konstigt med en toa för både killar o tjejer. jag tycker alla fall det är äckligt. haha
menmen sen imorgon blir det jönköping igen o på måndag är en viktig dag!!! :):)

nu sitter jag bara o äcklar mej över huset vi bor i. vi har världens finaste lägenhet, verkligen hur underbar som helst o helt nyrenoverad. MEN huset den ligger i säger jag bara fyfan. här går pundarna ut o in. men inte konstigt när det bor en i trappuppgången heller. och det är inte vem som helst heller. många vet säkert vem "alkisen och pundaren" är också, bara att ni inte vet om det!
nehepp, kanske man skulle röra ihop en kladdkakesmet eller nåt så man får lite socker i sig.
ha en bra kväll med er, skåål :)

RSS 2.0