jag vill ha helg!

nu är killarna o hämtar pizza. mums. är så hungrig så det finns inte. kanske kanske att jag till o med klipper en hel pizza idag!
vill bara ha helg nu! pappa har fått nycklarna till lägenheten o jag vill bara börja måla. o checka en extra gång så att soffan får plats där den ska vara! :) nog tjat om lägenhet! ;)
o nästa vecka är det äggaspelen också :) ska bli kul!
o jag längtar sååå mycket efter att få träffa min frida som jag inte träffat på evigheter! vi ska hitta på massa bus nästa vecka!
o ikväll är det final för äckellinda o hennes program. det är så sjukt dåligt, men jag bara måste se det. synd att ge henne tittarsiffror men men. Lyssna bara på skillnaden när hon pratar med hugo o dom andra. det är som hon pratar till en liten unge. kan inte ens förstå att man överväger att bli tillsammans med någon som är 16 år yngre. okej om man är äldre. men inte när han bara är nitton år och inte ens har levt hälften så mycket som hon har. och inte när hennes dotter är FYRA år yngre än honom. nej det blir bara pinsamt.

nej nu hungrar jag snart ihjäl, hit med pizzorna nu boys!!

jönköping igen

nu är vi uppe i jönköping igen. åkte segetåget. men lättare när man är två.
har haft det riktigt bra hemma. hemma Är Bäst! i torsdags var vi på Bulls smygpremiär av uteservering. åt goood mat o sen ringde min älskling alexandra o frågade om jag ville följa med på modevisning på mårtensson o de ville jag absolut! riktigt trevligt o tack gumman !:)
helgen har varit kanon. förutom att dom tog bort en timme idag så vi sov nästan ingenting. det var taskigt.
har jobbat hemma torsdag o fredag and I love it! sommaren kommer bli bra tror jag :)
så efter jobbet i fredags kom min älskling o hämtade mig. o min älskling matilda! på lördagen fixade vi smoking till balen o sen spelade Jonatan match! dom förlorade tråkigt nog. men men,
kollade på fotbollen o drack vin i lördags o sen gick vi ut! o de va lite tungt o gå upp i morse minsann. men men. roliga saker lockade för idag har vi farit runt o letat soffa. och även beställt en soffa från MIO :) jag o jonatan har precis samma soffsmak o vi hittade den perfekta! synd bara att leveranstiden är så lång!
och i veckan får vi nycklarna till lägenheten o då ska det börja målas! ska bli superkul! :):)
ska bli helt underbart o få fixa o dona o inreda i sin Egen lägenhet! tjoho

nu ska jag o min älskling snart gosa ner oss i sängen. sov så gott!


vill vill



jag vill ha värme.
jag vill ha sommar
jag vill ha vår lägenhet
jag vill köpa min soffa
jag vill ha varmt land + älskling
jag vill ha nutella o våffla
jag vill ha frida hemma
jag vill ha oss föralltid

o sist men inte minst vill jag att min mage ska sluta kurra!

baaakissöndag!

har aldrig haft såb bakisdänga som idag. jisses. kände att jag levde om man säger så. har inte gjort något vettigt alls idag. var alla fall ute o gick lite o fixade lite godis :) sen har jag legat i sängen precis hela tiden.
hade riktigt riktigt kul igår! o va så kul att steffe o micke var här!! :)
började dagen med att åka in o möta upp ajnur, fadde o fidde så kollade vi lite öppet hus på högskolan, sen mötte jag steffe o micke o fikade o kilade på stan lite. o spelade lite band hemma hos jonas. shit vad svårt det är med trummorna. hittade en supersöt klänning på once hos alleballe :)
sen var det förfest hos robin! mycket trevligt! sen blev det biltur in till stan och centrum, (ja det blev ju det ändå haha) . var något coverband på gyllene tider där o spelade. folk skrek o hoppade som galningar! o vi ville ju inte vara sämre! så jag börjar skrika o gapa o får kontakt med gitarristen o frågar om dom inte ska spela tylö sun. o han frågar om jag är från halmstad. JAJJAMEN! sen hade jag en billytröja i handen! ;) o den va jag stolt över. haha!!
blir jobb måndag o tisdag o sen HEM :)


vänner

ibland när man känner sej deppig är det skönt att ha underbara vänner.
min kväll blev räddad av ajnur. massa kärlek till dig!

tack


spola tiden

jag vill bara spola fram tiden så att det blir lördag! imorgon ska bli en bra dag!
o det ska även bli strålande sol o upp till tio grader! lyssna bara på det frida o daniel ;)
steffe o micke kommer upp, vilket ska bli superkul! så först blir det lite strosande på högskolan o sen blir det lunch på jensens o sen blir det utgång :) o för en gångs skull så ska alle vara med från början o inte komma efter sitt jobb vid elva =)

jag är så sugen på ett glas vin nu, har snart ätit upp min chokladkaka. men den mättade inte min hunger. men vem orkar o ställa sej o laga mat när man är ensam! inte jag alla fall! sen är jag bara så sur på mej själv för att jag ska bry mej så mycket om alla andra. jag ska börja bry mej mer om mej själv nu. sluta tänka så jävla snällt. för det slutar bara med att jag ligger o gråter.

sitter o pratar med norgeguttarna, saknar dom. längtar till i sommar o allt kanske är som vanligt igen. fast då har vi alltid förfest fixad. i min lägenhet! :)

har annars jobbat hela veckan. o det känns. jag kan ju säga att mitt ogillande av duschväggar har börjat gå över i hat.
nästa vecka blir det bara jobb måndag tisdag o sen jobb hemma torsdag fredag.

nej funderar på att försöka sova snart
nattnatt

kärlek

sitter o lyssnar på en låt som får mig att tänka på min underbara, fantastiska pojkvän.

att han alltid får mig på bra humör när jag är deppad. att han alltid kan få mig att skratta när tårar rinner och framför allt att han alltid alltid finns där för mig. och det betyder Allt.
Vi har verkligen haft våra svåra stunder, men det finns ingen som får mig att må så bra som min älskling.
Längtar efter vår framtid. och jag njuter av varje minut.

I found heaven on earth

Hej älskling


Ville bara säga att jag Saknar dig och att du är det Bästa som finns!


till halmstad

snart ska jag ta bussen in till tåget. ska nämligen åka hem idag. sen kommer min babe på fredag. bakade faktiskt scones imorse. eller ja, för typ en timme sen när jag o jonatan gick upp. så gott:)

Nu är man ledig från jobbet tills onsdag. o nu i helgen blir det flytt. o inatt ska jag o olivia sova hos pappi o sen ska hon bjuda mig på hotellbrunch imorgon! sötnos!

ja får väl börja packa nu. hatar verkligen o packa. får alltid med mej ett ton för mycket fast jag egentligen vill ha med mej mer. blä. sista gången i lägenheten denna helgen. känns lite konstigt, den är ju världens finaste men det kommer bli bra! Förhoppningsvis så hittar jag o älskling lägenhet snart!

ha en bra dag! :)

meello

man blir ju pumpad med låtarna från andra chansen.

måste ju säga att caroline of ugglas. hon e ganska cool
nu ska jag snart krypa till kojs o kolla på film! pussis!


bättre

maten fick upp mitt blodsocker igen. nu känns det inte alltför farligt längre. sitter med chips och dricker ett glad vin. mums.
fast det hade ju varit hundra gånger bättre om alle inte jobbade eller jonatan va hemma. hehe

saknar min alexandra. var alldeles för längesen vi sågs :(
nu är det melodifestivalen o jag får väl stå på jonatans morfars sida o heja på amy. för gissar att han gör det! :)

hatar att vara ensam

jahopp nu sitter man här igen o det suger.
har jobbat idag. gick helt okej. tog typ betalt av tio personer. helt sjukt segt. men såg alla fall magnus carlsson. haha!!

sitter o drömmer mej bort till sommaren, halmstad och förhoppningsvis en egen lägenhet. tror inte ni förstår hur sjukt mycket jag längtar tills jag o jonatan bor själva i en lägenhet. ska bli underbart!

funderar på om jag ska sätta mej i soffan istället. först duscha o sen laga lite mat. har ätit två mackor idag. har galet ont i huvudet :(

hoppas alla får en bättre lördag än mig! o roa er lite för mej.
får tänka på att min älskling var snäll o tog tåget tidigt imorse för att jag skulle slippa vara ensam igår också. och vilken mysig fredag det blev. bästa på länge!




.

ibland kan jag vara lite ledsen o gå o tänka på saker o ting. fast jag håller det inom mig. inom mina murar. sen kommer det tillfällen, någonting händer, och allting blir för mycket. då knäcks jag. och då kan jag gråta i evigheter. idag var en sån dag. det fanns bara panik och inget slut. vid dom stunderna brukar jag alltid lyfta första bästa telefon och ringa min bästa vän. men nu befinner hon sej i thailand. klockan är snart två i thailand. ser det på min mobil. har min tid och jag har fridas tid. så varje gång jag gör nåt med mobilen ser jag hur mycket klockan är hos henne o då brukar jag tänka på vad hon kanske gör. men alla fall idag kunde jag inte det. så jag ringde till min underbara syster istället. och det var så skönt att få prata av sej o gråta. ibland är det skönt att rensa tårkanalerna.  fattar inte heller vad det är som gör att jag blivit så extremt känslig senaste tiden. kan det vara p-sprutan? tex började jag gråta när jag såg victoria o daniel på tv o sen kollade jag på samma intervju på internet o grät en gång till. knäppt jag vet.
nu har jag ätit min minicapricciosa och ska äta choklad. sen idag när jag jobbade så knäckte det till i ryggen så sen dess har jag haft en molande mycket irriterande smärta i svanken. aj. vin hjälper mot smärta så jag ska dricka lite vin. vilket förhoppningsvis gör att jag somnar fort och tidigt med. jonatan är på studentfest ikväll. och jag kan knappt somna själv, dessutom är det så jobbigt när man väl somnar o sen vaknar innan dom kommer så kan man inte somna om.


tack alexandra, du är bra!
saknar hemma.

ensamt ikväll

but we still wish, cause sometimes they come true.

matlagning och ommöblering

har precis lagat klart vår bacongryta. bara pastan som ska koka klart. låg i sängen till halv ett idag o käkade godis, sen tänkte jag att det va en bra idé o gå upp. o sen har det varit full fart hela tiden. har varit på a6, handlat blivit vuxen o skaffat medmerakort. icakort nästa! var tvungen o köpa en vit skjorta med till mässan i helgen. hittade en superfin på mq. skönt o ha de fixat med! sen när jag kom hem kände jag för att fixa lite i mitt o jonatans sovrum. tog ut spelbordet som har tagit jättemycket plats och som jonatan använt som garderob o slängt Alla sina kläde på. o så tjatar han på mej. haha!! blev alla fall mkt bättre plats sen o sen kände jag för att möblera om lite. shit vad mycket damm som kan gömma sej bakom bokhyllor och sängar. jisses. flyttade typ allt i rummet och det blev skitbra!! mycket bättre än innan!! kanske ska satsa på något inom inredning. haha!

är supertrött nu, hur jag nu kan vara det efter att jag låg i sängen så länge idag. men kom inte hem förrän tjugo över tolv inatt eftersom jag o älskling var o såg män som hatar kvinnor på bio. supermys o den va superbra :)

nu är det tre jobbdagar på vanliga jobbet sen två på mässan o sen två till på vanliga o sen hem o packa ihop ALLT i lägenheten o flytta. kommer bli två tunga veckor framöver. men sånt e livet!

saknar min frida!!

världens bästa

jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig

JAG ÄLSKAR DIG



RSS 2.0