söndagkväll

hejhopp allihopa.

sitter hemma hos min man nu o bloggar lite. dom sitter i källaren o kollar på film men kände att jag inte kunde sitta still o se på den uuuusla filmen så jag sprang upp o kollade lite på datorn istället. kan ju passa på o berätta lite om juldagen!

började hemma hos sabsen med massa tjejer PLUS Po och bobjohan ;) hade julklappsleken o fick gulligt salt o pepparkar av mia tror jag de va som kommer bli så fina i min o babys lägenhet framöver =) dock ligger det kvar hos sabbe med min kavaj o min pälshalsduk??? sabbe?? haha!
hade riktigt roligt o de blev väl kanske ett glas för mkt! fick sedan reda på att killarna var hemma hos kim som inte bor alls långt från sabbe så jag va ju bara tvungen o springa dit!!! minns att jag träffade alla o sen åkte jag o lovisa o mickan in till stan med robin o nugge o sen kom vi in på moon o tjatade så vi kom in billigare för vi hade inte mer pengar ute. sen går vi upp o ska lägga in våra grejer o garderoben o ser en gigantisk kö så jag går förbi kön ställer mej längst fram till han i garderoben o han ber mej ställa mej sist i kön men jag gav han en tjuga extra så löste de sej! hahaha!!
sen dansade vi runt där inne, träffade massa folk o sen minns jag inte så mkt mer. bara att louise går med mej nerför trappan o ut till jonatan som så snällt kört in till stan för att hämta mej. o sen mådde jag inte bra. helt sjukt egentligen hur det kan slå så fel. men men. nu ska jag ta de lilla lugna på nyår. försöka alla fall :) o kul hade jag alla fall! för det har jag läst i sms jag skrev till  jonatan!! haha tack baby, o tack lollo :) tur man har vänner som vet ens eget bästa även om man inte fattar det själv!

sen på annandagen så var det ju annandagsbandy o oskarström. mådde ju inte topp direkt men de va bara o pallra sej dit. jag o camilla hjälpte till o dela ut korv. även om jag mest stod still o försökte o röra mej så lite som möjligt! sen på kvällen va vi hos pappa o hade julafton. fick en superfin guldkedja som jag ska ha till mitt guldsmycke som jag fick av han i 20års present. igår tog jag bara det lugnt o nu lägger jag alla mina krafter inför nyår. är förkyld ont i halsen o huvet o halvfebrig så sket i o åka upp till jönköping för o jobba. så nu ska jag bara ta de så lugnt det går =) o mysa med min älskling.

host host!

juldagen!

Jahopp. sitter o degar i soffan. tänkte snart hoppa in i duschen o sen börja fixa mig inför kvällen! blir tjejmys o förkalasa hemma hos babben. där ska vi snacka hemlis gumman ;) du vet vad jag menar!! o sen blir det vidare in mot stan. o sen inatt kommer min baby o hämtar mej så jag får lite längre sovmorgon imorgon, för då är det ju bandy som gäller!! derby mot oskarström o jag ska hjälpa camilla med o sälja korv. haha! hoppas jag får en själv med ;) o sen ska jag ju självklart se på min baby när han är kungen på isen! :)

hade faktiskt en riktigt bra julafton! vaknade upp här memma bredvid min man. o sen åt vi brunch o delade ut julklappar hos mamma, sen gick vi upp till pappa o sa god jul. ska fira där imorgon. sen efter det så åkte vi hem till torup o kollade på kalle o drack glögg o sen åkte vi vidare till jonatans morbror långt ut i skogen! där var även hans mormor o morfar! :) fick en underbar tjock vit kofta av min älskling- är riktigt imponerad att han prickade in min smak så bra! hade en riktigt mysig kväll, kan väl inte bli annat för jonatans släkt är världens underbaraste! fick massa fina julklappar med! det bästa var ändå att vi gav J.s mormor o morfar christer sjögren skivan! hahaha! så trots allt så var min julafton mycket bra, o mycket tack vare min underbara pojkvän. älskar dig!

nu hörde jag att duschen blev ledig så nu får jag väl springa dit! o skynda på lite :)

o sen vill jag bara säga en sak till för sista gången
snälla  snälla du sluta ge upp dina patetiska "gulligheter" en gång för alla o ge dig av utomlands eller nåt för VI skiter i dig. tack!

ha en rooolig kväll :) FÖR DET SKA JAG HA
ROCK ON!

haha

jag tyckte innan att blondinbella va ganska cool. o duktigt. sen började jag titta på hennes tv.dagbok o då skönk mina tankar om denna damen ganska drastiskt. hon är ju tydligen smart, så långt som hon kommit. men man kan ju undra hur... o nu skriver hon hela tiden om att hon har något stort på gång o blabla. för flera veckor sen hörde jag på radio att det ryktades om att hon skulle vara med i let's dance. o mycket riktigt vem syns på trailern? hon kan ju inte hålla det hemligt när hela sverige kan se det. njaa jag fattar inte det

va bara tvungen i skriva det. haha

Uppesittarkväll!

idag har varit en hektisk dag! började med att jag gick upp ganska tidigt o började fixa. sen fick jag vara snäll och ställa upp som chaufför åt min syster som skulle jobba o sen kom min man in o vi spenderade ett antal timmar på stan!!! guuud vad stressad man blir när det är så mycket folk i stan. kan inte fatta att jag inte hade fixat mer julklappar innan idag. hade nästan panik på pappas dumma julklappar ett tag men det ordnande sej riktigt bra! :)
o fast vi stressade runt så var det ändå mysigt! o man såg även ett par ansikten man inte sett på länge!
hittade även sööta julklappar till min lilla plutta. o en riktigt lyckad julklapp till jonatans mormor o morfar! den kommer bli klockren! :)

nu sitter vi o degar i soffan o funderar över vem av shirley, sanna eller sonja man stör sej mest på. måste nog ändå bli shirley. b l ä !!! sitter o spelar bingolotto. myspys.
imorgon är det julafton o det ska bli så mysigt! nu är allt fixar inslaget o allt sånt.hade vart kul med några rim men hjärnan är ju inte den skarpaste efter vin.

så mina kära vänner, ha en riktigt bra julafton! vi ses i dimman på juldagen! :)

jullov?

känns skönt o inte jobba på ett tag. göttans
o såååå skönt att få vara i halmstad! mkt bättre än tråååkiga jönköping.

nu skulle killarna äta pizza men jag ska inte göra av med några pengar så de får bli kladdkaka istället. om jag orkar fortsätta på den. sitter o kollar på På Spåret nu. gulligt. haha

har egentligen hur mycket som helst jag bara hade velat skrika ur mej, är så många människor som jag är så jävla förbannad, arg och ledsen på. ibland skulle man faktiskt bara vilja försvinna.
jag vill hem och jag vill att alla mina Bästa vänner ska vara hemma.miss you

2009, längtar!


ajaj ont.

vaknade upp med värsta halsontet idag. usch. trodde det skulle släppa under dagen, men icke. o nu är det ännu värre. har sovit sen jag kom hem från jobbet. jonatan o stoffe va o handlade innan o så kommer min Älskling in till mej i sängen med en drickyoghurt, godis o halstabletter! han är bäst!

ska försöka masa mig till jobbet imorgon! är ju trots allt bara fyra dagar kvar!! sen ska vi mysa hemma i över två veckor!

söndagsmys

ligger i sängen med datorn i knät o kollar på svenska hjältar! har varit hemma i kära halmstad över helgen! fredagen blev lugn hemma hos jonatan med idol o myspys. på lördagen stressade jag in till stan för att kolla på min söta syster när hon lussade på eurostop. fick låna pappas nya bil o de gick väl sådär- haha! fick motoratopp vid ett rödljus o de har inte hänt mej på jävligt länge, fick värsta skaket i benet för att det skulle hända igen. haha!
har inte kört bil på ett bra tag. blir så när jag bor här uppe o på helgerna när vi är hemma skulle jag bli smått misshandlad om jag satt vid ratten. det är jonatans plats nu. det är tydligen väldigt viktigt. han ska alltid alltid köra. men jag ska väl inte klaga för det e ganska gott o bara sitta bredvid o sjunga o underhålla. särskilt bra är det när jag ska dricka vin! haha. världens snällaste pojkvän.
fick även kämpa riktigt hårt för att få sitta fram när vi åkte hem med fidde i fredags. sen jag o jonatan körde in i skogen har jag blivit smått hypernervös så fort någon slirar o det är halt ute. så jag fick min plats där framme!! :D:D

luciandet var hur fint som helst! :) o hon sjöng solo o allt!! visste inte att hon kunde sjunga SÅ bra. haha! är så stolt :D
synd bara att jag inte fick den genen. haha! men jag e ändå bäst i singstar, förutom när jonatan leker pierce brosnan o vinner på SOS. haha
igårkväll var vi på bio med frida o daniel. va underbart o träffa henne igen!! sen tog jag o frida en runda till louise inflyttningsfest! kände dock att vi va lite för nyktra för dom lekarna. hehe. hade sjuklig mensvärk med. fyfan va jag hatar det! sen åkte vi tillbaka till våra män. o daniel söp ner mej. helvete vilken huvudvärk jag hade när jag vaknade. haha! Tur då att jonatan kör ;) sen idag har jag halvt frusit ihjäl o kollat på bandy o min baby gjorde mål. dom förlorade tyvärr men min baby va bäst! o de e ju viktigast :D
o nu ligger jag här o är sjukt trött. o nu hoppade min älskling in o meddelade att det va te o mackor på g! jatack! fick även se hans sjukt fina imitation av wille i bonde söker fru! HAHAHAHAHA! den vill ni inte missa!
nu är det fem dagar kvar på jobbet + julfest på onsdag! sen bär det av hemåt igen i 2½ vecka :) älsjar att vara hemma. man uppskattar dte mkt mer nu! sen är det bestämt nu att min bästa ska sova hos mej natten till julafton så det betyder att vi kommer fira julafton ihop! känns vuxet :) så nu är lite av klumpen i magen borta. tack baby

oj va mkt skit det blev
tedags!

tröttis

ligger i sängen nu med min bebis(datorn) o tänkte försöka sova. fick på nobelmiddagen på tv. fyfan för att sitta där så många timmar o lyssna på nördar. hehe.
jonatan är där ute o skriker lite fram o tillbaka. han har tippat ni vet.

annars är de lugnt. gick bajs på jobbet idag. men men. såklart att allting ska krångla för bara mej.
imorgon ska jag beställa min balklänning :) o vad jag längtar!! kommer bli sjukt kul!
lycklig jag är som får uppleva det två gånger!

jag håller tummarna.

jag är så kär. jag älskar min man. vi älskar varandra. o vad jag längtar till i sommar! i helgen får jag träffa min matilda!! :) det är idolfinal o sen är de bandy på söndagen.
är det bara jag som tycker att kevin är en given vinnare? jag har gillat alice från början, hon är sjukt söt o duktig på alla vis, men hon är faktiskt inte ens på samma nivå som kevin. hon står ju still o stampar med ena benet medans kevin flyger runt o rör sej över hela scenen!

nu går folket från nobelmiddagen ut. nu ska dom äta korv på stan. vem är de förresten som gör kungafamiljens klänningar??

gonatt'

söndagkväll.

ligger i sängen nu o väntar på att min man ska göra mej sällskap så vi kan kolla in lite andra avenyn. haha!
 helgen har varit bra. igår gick jag på a6 med alleballe, robin o fidde o köpte julklappar. lite mindre från listan nu! sen åktevi hem till robin o gjorde ingenting o sen kom babe o hämtade mej. sen va de bara hem o fixa sej o sen tillbaka till robin o fira att han fyllt 20! hela lilla familjen va där o vi har ju alltid lika kul :D synd vi inte stannade där hela kvällen bara!
tack alla söta för igår, ni är bäst :) resten tänker jag inte ens kommentera!

men nu ska vi mysa o sen sova.
ciao!

dumma dumma

usch vad jag är trött på idag. inte mycket som gått rätt eller bra idag. limmade fast mej så två tröjor gick sönder, har inandats lim så jag haft ont i huvudet hela dagen. plus att jag slutade så sent så jag inte hann med jonatan hem.

kanske ska sätta mej o lipa så jag får uppmärksamhet, det verkar ju funka för vissa. fast så patetisk vill jag nog inte verka. jag kan ju faktiskt ta vara på mej själv =)

imorgon hoppas jag alla fall att jag får träffa alexandra, för det känns som det var ett tag sen. hon o robin fuskisarna åker ju till thailandet innan nyår. får ta vår perfekta nyårsafton nästa år!

o sen saknar jag frida så jag håller på o spricka. jag vill ha min bästa vän här. NU. men gumman, du kan väl ringa mej när du kommer hem för jag har en idé =)

julsånger hit och julsånger dit. jag skiter i den här julen. faktiskt.

tomten jag vill ha en riktig jul en sån som man har när man är liten. lalalala

FUCK YOU!

familjemiddag

snart ska vi ha familjemiddag o äta schnitzel, pommes o bea! MUMS!! o själkvlart ska vi kolla SISTA avsnittet av färjan, sen e de boston tea party ikväll med o sen ska jag o min älskling mysa.

helgen var underbar men stressig. kändes mest som vi stressade runt överallt. hehe. har alla fall fått lite hjälp av matilda o camilla så nu är jonatans julklapp fixad :) sen var vi på torups julmarknad, synd att det var så regnigt men det va mysigt o gulligt. felix o matilda är mina änglar! sen åt vi middag hemma hos jonatans faster o drack massa glögg o vin sen åkte vi in till stan o åt en gång till hos mamma:) somnade tidigt o soffan båda dagarna, gott! sne på söndagen sov vi ut, drack glögg o gick på julskyltning o kollade på halmstads vackraste tärna, min syster! :) lucian rörde inte på munnen?
sen sprang vi till tåget o åkte upp till jönköping igen med robin o alleballe!

o baby, nej du får inte reda på vad det är ;)

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha så mycket skrattade vi i helgen. moaha


RSS 2.0