vår ängel

idag skulle vår ängel morris fyllt 14 år. Min Morris som jag växt upp med och som jag alltid alltid kommer ha i mitt hjärta.

Jag tycker nästan synd om människor som aldrig ha fått uppleva kärleken man kan ha till ett litet djur.
och tycker folk som blir ledsna över sina djur är löjliga vet verkligen inte vad dom pratar om.

Har man växt upp med något slags djur, är det svårt att leva utan. är därför så glad att lilla Tyson förgyller mina dagar! :)

Ska upp o lägga lite godis på galgberget sen till min lilla nisse

vill ha sommar

usch, idag har jag en deppdag :( känner mig bara ensam o ledsen o allt plugg står mig upp i halsen.
vaknade jättetidigt idag. o kände att jag lika väl kunde gå upp när jonatan gick till jobbet, så jag åkte o tränade, kom hem o gjorde en god frukost, o nu är det tänkt att jag ska plugga innan jag ska vara iväg klockan 14. sen blir det jobb ikväll!

är så galet glad att jag har min lilla Tyson som gör mig sällskap om dagarna. nu ligger han på balkongen o spanar ut bland fåglarna :)

anatomi, anatomi.. usch


vår :)

Guuuud jag blir som en ny människa när det är fint väder ute!! och när jag inte tänker på skolan då, för det är nog enda grejen just nu som drar ner mig :( men men om två månader har jag sommarlov!
Idag har min lilla Tyson kastrerats och fått en vaccinspruta. va jättejobbigt o se när han sövdes, tänkte bara på Morris.. vår lilla ängel!
Men kunde hämta honom efter bara en timme o sen sov han väl en timme till o sen försökte han sig på att gå, men det var mer en fyllegång ;). stackaren har fortfarande lite ont  drar sig undan lite. han undrar väl vad han har varit med om, stackaren. o vi har ju tyckt att Tyson är ganska liten, men han var tydligen stor för sin ålder, 3,8 kilo väger han :)

Helgen var riktigt bra, i fredags var Adam o Evelina här :) i lördags hade jonatan träning i torup så jag passade på att hänga med o ta mig en löprunda. första gången jag sprang ute på evigheter men det gick förvånansvärt bra. fattar inte vad jag har fått mina krafter ifrån!! på kvällen åt jag o jonatan på harrys med killarna o Stina :) sen fortsatte förfesten här hos oss o sen blev det en runda på stan innan vi slockande gott i sängen!

I söndags var det premiär för oss på örjan för säsongen. en riktigt riktigt dålig match. sen på kvällen så var min underbara alexandra och robin här o fikade :) varför ska man bo så långt ifrån varandra?

Idag har jag ju som sagt varit ledig o nu ikväll va jag o bästa syster ute på en löprunda!! dock hittade vi inte riktigt rätt men blev en runda alla fall :) nu ska vi äta tacos!

Solsolsol, blir som en annan människa när det blir fint väder!


påsken är över!

oo har haft en helt underbart slapp o skön ledighet!
pluggat väldigt lite, inte jobbat någonting o tagit det lugnt i massor!
i torsdags var det premiär på bulls, även om vädret inte va de bästa så va maten o vinet gott =)
blev en liten tripp till kim där det var förfest :)
På fredagen styrde vi kosan på hylte o äggaspelen. jonatan o dom åkte tyvärr ut i gruppspelet, o efter fleera timmars tittande gav jag upp o åkte hem o myste o åt god mat hos mammi!
lördagen ja vad gjorde vi då. joo jag träffade ju frida som varit i usa =) o hon hade köpt mina fina rosa converse o smink! underbart :)
På kvällen blev det återigen hylte o festa :) va faktiskt kul! O så fick jag o jonatan sova hos söta Evelina på natten :) alltså en lyckad helg! Igår var det bara slappslappslapp o enorm ångest inför skolan.

måste bara berätta en kul liten grej. Jonatan köpte en Iphone för över 3½ veckor sen o han har väntat o ringt till mig varje dag o frågat om den kommit, för den fanns inte på lager o skulle komma inom 1-3veckor.
o jag kände på mig att den skulle komma idag, o jag hade rätt! men då kunde man bara hämta ut den mellan 10-18 o då jobbar ju han, MEN så kom jag på att om jag hittade hans pass så kunde jag hämta ut det o efter lite rotande bland alla smålådor så hittade jag det :)
Gissa om han kommer bli glad när han kommer hem :) hihi
nu blir det pizzarester från igår, mums!

RSS 2.0