oo älskade onsdag är tillbaka

jag har väntat och väntat och nu är denna extremt efterlängtade dag äntligen häääääär!!
för visst hade jag kunnat ladda ner grey's, men det finnt inget bättre än att vänta på dom heliga onsdagarna:)
så nu har jag inhandlat min favvo glass apelsinchoklad!!! och kladdkaka. kvällen kan inte bli bättre
och jag hade faktiskt lite tur idag med, för det visas ingen fotboll på våra kanaler ;)

snart GREEYYYYS :D:D


fjärilar.

just nu. precis just nu, mår jag så bra man kan må. om jag lever just nu. i precis det här ögonblicket.
jag har precis tryckt i mig glass och kladdkaka, jag lyssnar på bra musik från spotify, o bredvid mig i världens bästa och skönaste soffa ligger det bästa som finns. Min Jonatan.

så har ännu en dag gått. fick mig en runda på stan, lite fikamys med min syster, inspekterat pappas nya lägenhet. den ligger i höjd med örjans vall fast på andra sidan nissan, och den var verkligen superfin! fast den kan knappast kallas lägenhet kändes inte alls som en. sen kom mina underbara, frida och addox o så åkte vi upp på berget o busade o promenerade. jag hatar mörkret så där gick vi o det blev mörkare och mörkare men hade ju min superwoman med mig :) o addox såklart, han skulle nog skydda oss, så som han vill attackera alla joggare. haha.
men nu är det 3 kilometers löpning minst 1 gång i veckan. frida jag varnar dig, kan du första hjälpen?;)

jag har världens bästa folk runt mig. och jag har verkligen universums bästa bästa vän.
o lars winnerbäck. mums i mina öron.
jag minns när jag var yngre, jag bodde på mitt älskade örlogsvägen, jag hade kvar mitt älskade underbara rum och jag stängde in mig, satte i skivan i cd-spelaren, la mig på sängen och lyssnade, lyssnade ända till sista tonen. det är precis de jag ska göra imorgon. underbara toner.

natti

bal

har jag förresten visat hur snygga jag o jonatan var på hans bal ?:)


höst

oj var visst två veckor sedan jag skrev här. idag lyser solen så jag tog bara på mej en go kofta o cyklade in till stan, men de va visst lite kallt.
och gissa vad jag gjorde i stan. något jag o jonatan borde gjort för ett tag sen! Jag fixade internet :) så nu sitter jag för första gången och skriver i vår lilla lya. känns bra:)
har inte gjort allt för mycket idag, som alla andra dagar!
men snart kommer min syster, jag har köpt kladdkaka, och halv sex ska vi iväg o kolla på pappas nya lägenhet. och så som han har besktrivit den så har jag väldigt höga förväntningar! sen blir det en prommis med mina favoriter frida o Addox på berget, så kan vi hälsa på min älsklingsmorris också :)
helgen var riktigt bra, i fredags tog jag o jonatan en tripp till IKEA, jeeesus vad vi skrattade mycket den dagen! blev alla fall en snygg tv-bänk och en grön matta. oo de blev så bra!
när vi väl kom hem och skulle montera ihop tv-b'nken så hade dom sjääälvklart glömt bruksanvisningen. efter ¨några försök gav vi upp och ringde snickarefredrik. o tur var väl det för sen var vi helt plötsligt bjudna på mat hos emmy o fredrik. mys!
lördagen kom o på e.m/kvällen så kom äntligen det jag väntaat på länge. vi hjälpa daniel (o lite frida) att flytta in i samma hus som oss, men två trappuppgångar bort! och eftersom adam, stoffe o tomas var här fick vi lite extra hjälp ;)
i söndags hade torup sin sista hemmamatch. och som (nästan) alla andra matcher denna säsongen vann dom och jonatan gjorde hattrick o blev matchens lirare! tjoooho
igår var jag på nordeakväll med emmy o  jonatans mamma mormor o moster, jean pierre barda var där o stylade. :)
har ju inte direkt något för mej någongång så nu ser jag bara fram emot helgen när jonatan har sin sista match o sen blir det party och fira! kommer bli tomt utan fotbollen sen!
dags o ta fram kladdkakan? yepyep

hoppas :)

Sitter hos pappa nu. har inte gjort mycket idag men blev en fika med syster på stan! jonatan är på sin första bandyträning på is för säsongen! orkade inte följa med och kan ju inte missa svenska hollywoodfruar ;) haha!
imorgon ska jag lämna blod, tänkte ta cykeln så tur det är nerförsbacke på hemvägen! känns inte lika deppigt längre. håller alla mina tummar och tår för på torsdag. hoppas! OM det går bra så kommer jag ha ett rooligt jobb sen! :)

o förresten så är jonatan o dom klara seriesegrare nu!  :):)

hos mammi.

ikväll har vi haft myskväll hemma hos mamma. emelie, mammas killes dotter har färgat håret på både mej o mamsen, killfritt o tjejmys! så nu är det inget blont på mej längre. eller kanske mörkblont så gullan inte blir för arg ;) ätit pizza o choklad, kollat på idol o mitt favvo lyxfällan. haha!
inatt kommer älskling hem o då blir det mys om jag orkar vara vaken till halv ett. o sen är han ledig imorgon :)
på lördag kommer det bli klatr att torup vinner serien, HOPPAS VI :)
nee nu får jag springa upp till mamma o mysa lite innan hon ska köra hem mej!

tjolahopp :)

mysdag

sitter hos pappa nu. har kollat på fotbollen, fy vad sjukt dåligt o hemskt att se.
addox åkte hem innan fotbollen sen åt vi kebabrulle :) mums!
nu är jag riktigt trött, inte sovit bra inatt. så ska snart ta min rosa/lila cykel o bege mig hemåt. alldeles ensamt. min älskling ska sova i torup inatt. han slutar nämligen halv tolv. men imorgonnatt kommer han hem :):)
saknar min maaaaan. det är jobbigt att sova ensam när man sovit två så länge. fast det går mkt bättre nu än i jönköping. men där fanns de ju spöken. är helt övertygad om det. i vår lägenhet här är det lugnt. jättelugnt o jag kan somna gott. fast det skulle ju vara ännu bättre om man hade en varm kropp bredvid sig!
nej nu ska jag cykla hem o slå alleballe en pling samtidigt.
hade sååå kul i helgen! jönköping var brabra faktiskt. o de va kul o träffa steffe! :)
frågan ikväll är bara hur jag ska klara av att se både idol och bachelorette när det går samma tid. zapzap!
pusspuss

min bebis!

snart kommer min bebis till mig. då ska vi gååå in till stan från mamma, sen sova lite o sen när pappa slutar ska vi upp på berget o busa o hälsa på min älsklings saknade morris.
ska passa honom ända tills frida slutar träningen så idag blir det mycket gooos! :)
har sovit hos mamma inatt. skönt o slippa laga mat o mysa o äta äppelkaka!
får väl fixa mig nu så jag är klar när vildingen kommer.

pussis

bad day

idag har varit den värsta dagen det här året frånsett när min älskade nisse somnade.
jar har varit så sjukt deppig och gråtit, och minns inte ens sist jag gjorde det.
känns bara som det mesta gått emot mig. typ hela världen.
nu är jag lite mer lugn så nu är det bara halva världen.
jag måste ju få a-kassa nu så idag begav jag mig till arbetsförmedlingen. där träffade jag looooosers.
alltså det finns normala MEn de flesta var typ 20-25 killar som är lata, bor hemma och bara spelar data typ- eller såna med konstig hårfärg. blä. så måste man gå på en informationsträff där man får SIMPEL information, typ gjord för dom som inte kan läsa själva. så jag var lite deppig eller ganska mycket. låg i sängen heeela dagen. städade lite nu är jag hos pappa o ska snart gå ner o köpa en macflurry. med smarties och såååås! mums!

kanske åker en tripp till micke innan min man kommer hem. ska kramas mycket med han!
o sen vann underbara sötnosen addox en modelltävling ;) klart han är sötast o snyggast! grattis frida ;)
dom va o hälsade på igår. det är galet så mycket vildingen har växt! tror han känner igen mig också :D
nej nu tänker jag hålla alla tummar som går och vara på lite bättre humör!

RSS 2.0