veckans jobbigaste dag

idag kom vi överens om att tisdag är veckans jóbbigaste dag. måndagar är jobbiga, men brukar lyckligtvis gå ganska fort! men tisdagen däremot, det är då helgens roligheter gör sej påminda o tröttheten kommer. blä för sånt. o när onsdagen är över då är det bara full fart mot helgen!!!  o jagvill bara hem nu!! för hemma ligger min nya balklänning o väntar på mej! o mamma sa att den såg jättefin ut, o att den i alla fall inte såg för liten ut.! FJU! bättre att den e för stor så jag hellre kan sy in den lite :)
idag har annars varit en bra dag! somande nästan på jobbet men kom sen hem o vilade mej lite o sen har jag bara varit väldigt glad hela tiden. älskar sånt humör! :)
nästa vecka börjar jag på halvtid också, så då får jag två/tre dagar att bara sova! haha nästan alla fall!

ikväll har vi ätit "lyxmat" kycklingfilé med pommes o bea o min sjukt goda vitlöksaioli. mumma! så nu är jag mätt o god men finns alltid lite plats för lite glass ;)
ligger i min älsklings man united tröja nu. han har två, så han tvingade på mej en idag för dom spelar. det ger tur. hehe
tack vare allt bra med balklänning har nu en liten klump från min mage släppt så nu ska jag nog kunna somna gott.

hittade några bilder från julafton på datorn, o på min bandybabe o alla hans bröder :)










trötter

fattar inte varför man ska vakna innan klockan nio när man varit ute. det är alltid likadant för mej. men men. får sova i bilen ikväll när vi åker till jönköping.
kvällen igår var riktigt lyckad! hade supertrevligt både här innan och ute. jag linus o jens hoppade runt från morfars till gastons till bulls! kändes som alla inne på morfars var högskolestudenter. jag o jens slog vad om en kille vi såg att han bombis pluggade design. men det gjorde han inte. han Jobbade med design i halmstad och var egentligen inte härifrån. hehe!
hände värsta konstiga grejen när linus o jens o micke va på väg hit. dom ringde upp så jag kunde öppna dörren där nere så gjorde jag det o sen kommer dom inte. så jag sa till jesper som redan hade kommit att haha dom har säkert fastnat i hissen. o mycket riktigt så ringer linus precis efter det o säger att hissen står still. så vi går ut o kollar o där dom. o den satt verkligen fast. saken är den att hissen är helt knäpp o brukar ibland hoppa till o har stannat några gånger innan men man kan alltid hoppa till eller trycka på någon annan våning utifrån så funkar den igen. men jag sprang upp o ner o ingenting funkade. så jag fick ringa felanmälan o dom skulle skicka någon.. så vi står o väntar o efter typ en halvtimme så kommer det ner en gubbe från vinden(!) o jesper säger snällt oo är det du som är hissreparatören? o sen börjar han skrika o frågar vem som bor här. o jag svarar ju självklart ja de är jag. o då pekar han på mej o går mot mej o skriker hur jävla dyrt det kommer stå mej o att dom har förstört hissen. jag blev livrädd o försökte bara säga att den har fastnat innan o blabla men han fortsätter skriker o är riktigt otrevlig o hotfull men till slut går han upp igen o killarna kommer ut. så nu står hissen still här på första våningen. sjukt konstigt o sjukt otrevligt gubbejävel. ofta någon vill sitta fast i hissen så dom förstör den. ska bli kul när jag får en ursäkt från den idioten!

men nu får jag kila ner för nu kommer emmy o hämtar mej o vi ska åka till torup. o idag fyller jonatans lillebror år så grattis felix :) nu ska jag iväg o pussa på  min älskling o sen blir det bandy! :)
ha en bra dag!
tack för igår ni som var här! :)


lördag

idag är det lördag o inte vilken lördag som helst. jag ska äntligen få träffa balitöntarna efter att inte sett dom på massa månader!!

kom hem från min älskling för ett litet tag sen. myspys.
ska nog ner på stan snart o kika lite. behöver nya jeaaans!! o lite smått o gott.

längtar redan efter min älskling. som är det bästa bästa som finns.
i torsdags var vi på bio. den om benjamin button. den va väldigt bra, även om den va lite lång. brad pitt är ju inte fel o kolla på. haha
imorgon ska min babe spela bandy nånstans nära varberg o sen blir det "hem" till jönköping igen. alltid lika skönt o vara hemma i halmstad lite! även om de eva lite skillnad o komma hem denna gången. står flyttkartonger lite här o var. känns inte som det var längesen det gjorde det sist.

ne nu ska jag ringa mamma o skutta ner på stan!
ha en bra dag/kväll!!


maaaaat

jag är så hungrig så magen skriker efter mat. jobbigt. får väl laga till något enkelt som makaroner o köttbullar. ska la jag klara av alldeles själv. hehe

allt med jobbet kommer bli bra tror jag. kommer jobba halvtid nu 2 dagar ena veckan o 3 dagar andra. var det bästa sättet att lösa det. o sen ska jag försöka jobba på mässorna med, för det älskar jag ju! :)

nej nu ska jag laga ma till mej själv eftersom jag tillhör dom få som inte tycker de e kul o äta pizza två gånger i veckan. faktiskt tycker inte jag pizza är så speciellt.

jag börjar längta hem lite nu faktiskt. bara några månader kvar.
keep it up.


idrottsgala

vem tycker de e kul o lyssna på opera? inte jag alla fall.

var faktiskt inte så jobbigt med måndag denna gången. det har varit en bra måndag för min del. om allt går i lås nu så kommer min vår bli här uppe o sen hemflytt till kära halmstad med min bästa. det längtar jag till så galet mycket.
det kliar i mina fingrar när jag ser o tänker på saker som jag vill ha i vår lägenhet. inreda o sånt. o de ska bli så kul :)
vi diskuterade det där på julafton hemma hos jonatans morbror o moster. det gäller att få mannen att tro att det är hans idé som är bäst och få det till att det är hans idé vi använder oss av. haha
ligger i sängen o kollar på idrottsgalan nu. det bästa va ju lätt robert gustafsson som gessle. haha! klockrent ;)

snart kommer balitöntarna hem, ska bli skönt o se dom igen :) o igår fick jag träffa alle som jag typ inte träffat på en månad. men det kändes precis som igår. såklart :)

hoppas hoppas allt blir bra nu. men det löser sig alltid :D

gårdagen

hade en riktigt bra kväll igår!!! bra folk o god dricka o stort plus till att min frida o daniel kom hit :) var riktigt kul!
nu är killarna iväg o tippar o sen kommer alle o robin hit :) ska bli kul!!
jag hoppas det blir en film o inget mer fifa o nhl. blä på det.

gårdagen var verkligen lyckad. :)
o idag har frida hjälpt mej o beställa min balklänning så nu är den på väg :-)


lördag

nu sitter jag i sängen o väntar på min frida. ska bli så skönt att ha henne här ikväll. she's the best
tänkte göra lite fint här nu inför kvällen. för gör inte jag det så lär det se ut som skit här ikväll. så är läget.
så det är bara o bita i det sura äpplet o sätta igång.
sov ut jättelänge idag. så skönt. sen har jag lekt langare o kollat på basket.

just nu har jag lust att skrika. men tror det är bäst med tysta leken ett tag.
ha en bra lördagkväll
det ska alla fall jag o mitt rose ha!

min superhelg

min helg kommer absolut inte bli dålig. för imorgon kommer min favorit frida hit med sin man o hälsar på o partar! o sen får jag träffa alleballeneger? hihihi
så imorgon ska jag införskaffa mej en box. jag ska köpa rosé och låtsas att det är sommar. lalala

jag hatar vintern. o jag älskar sommaren.
nu ska jag gå ut o slåss med min man hejdå

slut :(

det är en känsla blandad med lite ledsamhet och massa lycka. nu är den slut. och jag vill bara se mer mer mer. min första tanke var att jag ville spola tillbaka o se igen o igen o igen. jag blundade, lyssnade , sjöng med o mest log och såklart lyckorus känslan. det finns ingen musik jag har så mycket minnen till som den här.
som får mej att må så bra och som med någon låt alltis kan beskriva mina känslor.

och vet ni. jag skiter i att det finns dom som inte tycker om winnerbäck. synd för dom säger jag,
det som stör mej är att många inte kan vara glada för oss som verkligen älskar det han gör. jag trackar inte ner på någon som gillar något som jag inte är så förtjust i. jag vet hur det är att verkligen älska någons musik, så om någon annan får känna så för någon musik. lasses eller annan så tycker jag bara att det är bra.
det finns dom som försöker få en att känna att man typ skulle vara sämre eller ha dålig smak för man gillar hans musik. men smaken är som baken och tur är väl det! kanske några borde acceptera det istället.

nu ska jag somna med winnerbäck på datorn. :)

l.w

l.w på ettan nu!
oo ge mej sommar o en konsert med älskade lasse.

oo vad jag tycker om han.
o mina l.w tavlor kommer ha en självklar plats i kommande lägenheten. vare sej du vill eller ej älskling ;)

oooo
DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM!
28/8-06  o tusenmiljonersmijlarder hjärtan

alltid alltid när jag lyssnar på lasse så tänker jag extra mkt på malin. för l.w det är liksom Vi. Oss


natti

ska försöka sova nu. känns som jag är som ett lik på dagarna. är så sjukt trött hela tiden känns det som. tråkigt.
den enda tanken som finns i mitt huvud när jag går upp på morgonen är "jag får sova när jag kommer hem" och det är den tanken som gör att jag kommer ur sängen.
sen är det inte alltid jag sover när jag väl kommer hem, men vilar gör jag alltid.

ska kolla lite på andra avenyn nu. fick mej en liten chock när jag zappade över till ettan innan och såg det. jag som trodde felix bara hittade på. hehe förlåt.
mannen min har tippat på massa hockey inatt så han lägger sig väl sent. tråkigt /=(

hoppas alla fall helgen blir som jag vill!!!! o imorgon kommer min alleballe hem! :D:D
gonatt

grammis

sitter med datorn i knät o kollar på grammisgalan. tro det eller ej men jag lyckades att göra en egen pizza idag. tror jag (och alla andra) underskattat mej själv när det gäller kökskonster så jag intalat mej själv att jag är dålig. men jag e faktiskt riktigt hyfsad. haha!

jag trivs verkligen inte med att vara själv. korta perioder, typ som en dag eller så funkar dock bra. men nu när jag vet att jag ska gå o lägga mej själv så mår jag inte bra. tur dock att stoffe är här nu. så jag är inte helt övergiven.

pratade jättelänge med världens bästa frida innan och hann även få en del magont över att hon kommer vara borta från sverige och mej i flera veckor. så länge har vi inte varit utan varandra på evigheter. men till sommaren, o vad vi kommer ha många underbara stunder då!

jobbdagen idag var inte så jobbig som jag trodde. jisses vad vi skrattade mycket. jag jobbar med bla tre killar som gjort och varit med om det sjukaste av sjukaste saker på fyllan. hoppas det blir fler historier imorgon. haha!!

nu visade dom precis med älskling lars winnerbäck på tvn. får rysningar när jag tänker på känslan på en sån konsert. som i somras när jag o stoffe trängde oss längst fram, skrek oss hesa i halsen, fixade ett plektrum o log ikapp! 

måste ju berätta om en härlig sak också som hände på nyårsafton. för det första var jag sjukt hes och hade massa ont i halsen så prata i telefon gjorde jag gärna inte. men så när frida är inne hos sabina o hämtar mina grejer så ringer det på mobilen och det står två nollor. knäppt tänkte jag men svarade, dock var det tomt i andra änden. sen kommer frida tillbaka o då ringer det igen o då står det inget nummer alls så jag ber henne svara så jag slipper prata o vet ni vem som dyker upp i andra änden då! jo min underbara och saknade vän Linus som befinner sig på Bali!!  stackaren låg magsjuk o skulle inte vara uppe på deras tolvslag, hoppas du mår bättre nu :) känns som evigheter sen vi sågs o de va de ju nästan men den 22 januari kommer dom hem igen o de ska bli så kul :) jag tycker inte om att ha vänner så långt ifrån mej!

känns som det är mycket som rör sig i mitt huvud nu o mycket som jag längtar till och saknar.
man kanske ska krypa ner i sängen snart o börja kolla på filmen som jag laddade ner innan. another gay movie. haha känns som jag säkert kommer somna sent inatt igen. men vet ju att min favvo kommer imorgon så då kan jag sova gott:)
så har det bra :)

jobb imorgon

guuud vilken jobbångest jag har. fasen vad skönt det är att bara göra ingenting. alla fall ett tag.
nu ligger jag alldeles ensam i stora sängen i lägenheten i jönköping o längtar ihjäl mig efter mannen.
så ensamt o sova själv..o kallt.. men på torsdag kommer han o sen åker vi hem på fredag igen :)
o tack marcus för du åkte den bussen ikväll :) behövdes o se ett ansikte man kände igen!! så nu känner jag mig inte riktigt fullt så ensam. hehe

o det bara snöar o snöar. o jag längtar bort härifrån. alle o robin är i thailand. på torsdag åker tomas o på söndag åker pappa. fuskigt! men men

nu får jag väl försäka sova även om det känns omöjligt.
o en sak till
fyhelvete vad jag är kär!

5 januari

haloo.
publicerade ett inlägg för några dar sen men det syns ju inte. testar nu :)

jag o min älskling pinade oss ut i kylan innan o gick o köpte glass o hyrde film :) myspys.
alldeles ensamma är vi med! känns som evigheter sen o de e sååå skönt!!

min förkylning är fortfarande åt helvete så får se om de blir nåt jobb på onsdag. jobbigt =(
men nu kan jag alla fall prata!
filmdags!

2009!!

nu ska jag snart åka iväg till min man o hoppas på att det inte regnar där!
alla skriver årsresumé hit o dit. men jag tänker skippa det för 2008. det finns mycket som hänt det året som jag lagt bakom mig och nu längtar jag bara efter allt som kommer hända 2009!
det bästa o största är väl att jag o min baby ska flytta ihop på riktigt. :) ska bli superskönt o kul!
sen tar min älskling studenten! o jag ska gå med på hans bal, i min rooosa klänning :D

nyår var bara bra, jag fick min nyårskyss av min prins o maten var godare än god!! :D frida o jag lyckades grymt bra!

men nu får jag väl rota runt o se om jag hittar några termobyxor så jag kan trilla på isen. haha! hoppas bara det fortfarande går o åka. men brukar ju alltid vara värre i torup ;)
ikväll blir det spel o lite vin hoppas jag!

o sen ber vi en liten bön för att min förkylning ska försvinna!

RSS 2.0