Utan er, ingenting

Jag är nog världens största klant. tillsammans med jonatan då.vi har haft värsta helvetesdagen. och utforskat hela jönköping sjukvård på en dag.det är svårt att hålla in med det där vad var det jag sa men det är klart att det är synd om min lilla älskling som har både penicillin och kortisontabletter, fick ta ekg, blodprov och lungröntgas. (jag visste det),när vi är typ tio meter från ingången till huskvarna vårdcentrum så frågar jag jonatan, du tog väl med dej plånboken. och han svarar faaan nej den glömde jag, så upp på cykeln fort som fan o så fick han cykla tillbaka o hämta den. o ändå glömde han pengarna. haha.typ massa andra klantsaker under dagen.
och sen kommer jag hem från informationen till jobbet på mässan och ska ta ett välförtjänt bad. så långt gick det bra. problemet kommer när jag, färdig och klar ska hämta mobilen som ligger på tvättmaskinen bredvid badkaret. PLOFS. så var jag en mobil fattigare. gudselov att jag har försäkring på den som täcker Allt!Så det blir kul och gå in på Telenor o Hej jag vill ha en ny mobil för min är fuktskadad eller ganska mycket dränkt, den råkade nämligen komma i badkaret.

Som tur är så har jag världens bästa bästa familj. Det är helt omöjligt att med ord beskriva deras betydelse. Även om våren varit ett helvete, så har vi klarat det. om än på olika håll.
Min mamma är min hjälte. Om jag hade vetat att jag blir som henne när jag blir "vuxen" så behöver jag inte vara orolig för någonting! beundrar henne enormt.

"jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha"

Lördag idag!

Är det någon mer än jag som typ känner sig lite depp för att det inte känns som lördag är lördag och helt plötsligt är det inget speciellt med en fredag. Alla dagar typ flyter ihop. Och idag känns det verkligen som söndag. Blä.

Sitter och myser med min älskling. och kollar på HBK-BP. man får ju hoppas på det bästa :)
Varit och kollat fotboll idag också, utomhus då :) Älsklingen gjorde mål, men det hjälpte inte :(
Sista matchen för i år :D hihi
Ska jobba på mässa nästa vecka, ska bli riktigt kul! Måste dock köpa ett par kostymbyxor. haha
Sen på helgen ska vi åka hem, allihopa :) Sen är det bara en månad kvar sen har Jonatan ledigt i en månad från all J-södra fotboll :)

Ska krypa ner hos gubben nu.
förresten gjort en skitsnyggt halsband idag, finaste hittills!
det blir bättre o bättre gång för gång :)

brunett!

så har man gått o fått mörkt hår också :) och typ för första gången på längeeee är jag faktiskt nöjd med både slingorna och klippningen :)

Satt o kollade på massa bilder av min hottie. shit vad jag saknar honom nu. fast vi bara varit ifrån varandra sen i torsdags!. Jag är så sjukt jävla kär. kan inte bli bättre än vad det är nu. är det möjligt att ha nykär känsla efter ett år?
trots att jag bott i en resväska typ senaste året har det ändå varit det bästa!! att få längta och att sakna. att varje fredag känna en sprudlande lyckokänsla i hela kroppen för att åka till Jönköping, eller ännu bättre när du kommit hem och jag väntat på det gula tåget eller tagit 400bussen till Torup. Ibland är den bra att ha. Men det har varit en jävla prövning. Att aldrig känns sig riktigt nöjd för man vet att snart åker vi ifrån varandra igen. man kan inte riktigt släppa den känslan på hela helgen när man vet att man ska hem på söndagen. Och att sen på söndagkväll ta bussen till Juneporten. Sätta mig på buss 862 mot Halmstad. Och att man alltid då var lite nere, och redan längtade till nästa fredag. Och jag minns en söndag när du var hemma hos mej och du satt o kollade fotboll där nere med pappa och jag satt uppe vi datan o kollade om det fanns tåg till jönköping på måndagmorgon så vi fick en natt till. Och du stannade. och shit va glad jag var!. sen att jag bokade fel biljett och det blev ganska dyrt att komma hem glömdes bort, för det var ändå en natt till tillsammans. Eller första gången jag var hos dig i Jönköping, när jag fick åka hem på måndagen istället för att när vi skulle gå till bussen på söndagkvällen regnade det för mycket och vi hade inget paraply. Eller när jag satt på Concilia dagen efter min födelsedag och saknade dej och höll på att dö av tristess. När du ringer och jag hör i bakgrunden "tåg mot värnamo". Jag har nog aldrig varit så glad. och alla på jobbet fick veta det också minsann. mitt leende den kvällen var det svårt att undgå. Och jag är stolt över att vi klarat allt det här. För det är lätt att det blir missförstånd på telefon, och det är inte alltid lätt att vara 16 mil ifrån varandra. att inte kunna åka till dig när man varit nere och ledsen, eller när man varit glad och dela alla vardagliga ting. Jag ångar inte en sekund att vi vågade satsa, fast ingen visste hur det skulle bli. Och ingen av oss trodde nog inte att det skulle hålla i början heller. men stark kärlek kan inga avstånd förstöra.
Det finns inget stopp för mina känslor. Jag älskar att vara hos dig utan att behöva tänka på att jag snart ska åka hem igen. Jag älskar att ha dig tätt intill mig hela tiden. Jag älskar att du alltid finns där, närsom. Jag älskar att känna din värme om nätterna, när du säger att du vill ha min kroppstemperatur för att jag fryser och du alltid är varm. Jag älskar att höra dig säga hur mycket du älskar mig. Jag älskar din pussar och underbara kramar. Jag älskar att du oavsett hur jag ser ut säger att jag är fin. Jag älskar till och med när du ska spruta vatten på mig i duschen. Jag älskar allt med dig. och jag vill att alla ska veta det. Jag skulle inte klara mig utan dig nu.
Har vi klarat detta året så klarar vi allt!



För jag vet.

Imorse stog jag i ösregn med en flod av tårar rinnande. Istället för klockan sju, skulle jag tydligen börja jobba åtta, utan att jag visste det. Och en timme i ösregn kändes typ som en dag. Som tur är så har jag världens bästa vän, Frida. Som fick stå ut med mitt gnällande och gråtande.
Och nu när jag satt här så kom jag och tänka på hur bra jag mår av att veta att hon är så lycklig. Och känner precis som jag. Vi är lika kära och vi har världens bästa pojkvänner, utan tvekan. Och dom är så lika. När jag eller Frida berättar något om vår kära så är det alltid (nästan) att den andra känner igen sig.
Men vi har trots allt växt upp tillsammans, så det är kanske inte så konstigt att vi dras till samma typ av killar.
Nu har vi alla fall hittat rätt. så vad sägs om dubbelbröllop gumman ;) haha!

Så puss på våra underbara!

Prosit.

Jag som inte har varit förkyld på länge blir naturligtvis det nu när jag ska jobba tre dagar i sträck, utomhus! och dåligt väder ska det också självklart bli! Yeah!
Så ska upp 05.45 imorgon. och ta bilen till Lina. Och får verkligen hoppas att jag inte fastnar i någon jävla bilkö. så mycket folk här nu. smått panik. men blir säkert skitkul o jobba, mkt folk o så. kanske till o me kan vinka till annika. haha.
Så nu sitter jag här med en snorig näsa och känner mej ensam. stackars mej.
ska sova snart. all sömn behövs väl. antar jag.

nej men får väl krypa ner nu. tjoho. ensam. fast min älskade nissepiss ligger o gör mej sällskap. katter är fan underskattade djur. hur kan man inte tycka om dom liksom. björn!?
Min nisse är alla fall bäst av alla.

natti på er.
Och har ni inte laddat ner Only You med Joshua Radin så gör det nu då!!!

Hemåt.

Sitter hos min älskling än. ska ta bussen till tåget närsom.
Och saknar honom redan. hur är det möjligt? efter bara en timme.
Jag har träffat världens bästa kille. och det kan inte bli bättre än så här.
Hela helgen är det jobb, känns ändå ganska kul. massamassa människor.

men nu måste jag gå. kolla under kudden babe. Jag älskar dig!

Only you. - J

Roadtrip!

Imorgon åker jag o Frida uppåt landet till Göteborg o sen vidare till Jönköping :) kulkul! ska köpa mera pärlor också :) så jävla gött o ha bilen med :) digitalkameran är med också. haha!

Funderar på om jag ska behålla min nuvarande hårfärg fast göra nya slingor eller blir håret mörkt i höst, vad tycker ni? för jag har ingen aning!

Amalia- hade varit kul o se dig också snart!, känns som en evighet sen!
hade varit kul med en klassreunion med bara tjejer ;)

måste fixa lite nu inför intervjun imorgon. bläblä. vill jag ens ha jobbet?
saknar saknar min goseplutt!


Underbara du.



Nu har min underbara vän Sofie åkt till Oslo. Kört dit alldeles själv. riktigt duktigt gumman :)
Och Underbara Frida gick precis hem efter en mysdag!

Så nu sitter jag här, funderar på om jag ska gå ut o gå en runda. med musik i öronen. Jonatan blir väl glad då alla fall ;) haha. ska hem till mina kusiner o låna lite filmer som jag kan glo på imorgon. får se hur det blir.
Ska alla fall till Göteborg på onsdag, anställningsintervju. men inget shoppande. bäst o hålla i dom pengar man har när man är mellan två jobb! haha!
När jag får jobb ska jag investera i en bra digitalkamera också!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. men jag slutar aldrig bli besviken på er. tydligen. nu vet jag var ni står och hur ni vill ha det. så ni kommer inte höra från mej.

Saknar min älskling så jävla mycket. vill ha dig här nu. behöver dig här.
det bästa som finns. :)


saknar dig!

jag kommer ångra ..

Världens underbaraste finaste vän Sofie. som faktiskt hade behållt vikten från 3 månader i staterna ;)
Vad skulle jag gjort utan dig ikväll? alltid. tråkigt att du ska till oslo med en gång. dumma oslo. jag som vill ha dig här hemma. :(

Ni vet när man är sådär riktigt riktigt förbannad, så det kommer ord ur munnen som man egentligen inte menar, eller alla fall inte så hårda ord. finns det botemedel´? för jävlar det skulle jag behövt nu.


Det känns som jag inte räcker till.
Jag tänker inte lyssna mer.
jag har ingen kontroll.

.

Jag vet inte vad jag ska säga.
men jag saknar dig.

RSS 2.0